Wella new wave shine & anti-frizz serum

Wella new wave shine & anti-frizz serum

Hallo iedereen,

Wegens familie omstandigheden ben ik even weg geweest maar vandaag wil ik weer van start gaan met een post over een serum dat ik nu een poosje gebruik. Het is een haar serum van Wella.

Het is een serum dat het haar niet vet maakt, indien er natuurlijk gebruik wordt gemaakt van de juiste hoeveelheden. Het kan toegepast worden op zowel droog als nat haar. Zelf verkies ik om het op handdoek droog haar te doen. Ik gebruik dan ongeveer 4 pompjes. Mijn haar glanst, is goed door te kammen en lekker zacht! Ik raad het iedereen aan!
Het kost 5 euro en ik heb het zelf gekocht bij het Kruidvat, maar het zal vast in meerdere drogisterijen te koop zijn! Een heuse aanrader voor iedereen met stroef , droog en pluizig haar!

Groetjes,

Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.