WINACTIE : OV DAGKAARTEN NS + een tas vol lekkers!

WINACTIE : OV DAGKAARTEN NS + een tas vol lekkers!

IMG_20140116_065444 (2)

Dag lieve lezers,

Het is weer tijd voor een super leuke winactie. De vorige winactie was een groot succes, dus vandaar hebben we weer een nieuwe winactie bedacht. Lees gauw verder om te zien wat je kan winnen en wat je moet doen om te winnen.

Wie wil er nou niet met z’n tweeën een dag onbeperkt reizen in alle openbare treinen, bussen, trams en metro’s in Nederland. Deze OV Dagkaarten zijn te gebruiken op een zaterdag of zondag t/m 23 maart 2014.

Om je reis nog gezelliger te maken hebben we een rugzak vol met lekkers. Drinken, chips, zoutjes, chocolade en nog veel meer lekkers..

Wat moet je doen om dit pakket te winnen?

– Like en deel onze Facebookpagina. Als extra winkans kun je daar de status delen over dit win pakket.

– Volg ons op Twitter. Als extra winkans kun je tweeten: ” Ik doe mee aan een grote winactie van Expressing-Beauty@KlopmanM ”

– Volg ons op Bloglovin’

Belangrijk :

Onder deze oproep dien je nog antwoord te geven op de volgende vraag : Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over ……. omdat …….

Reageer met je juiste email adres zodat wij de winnares een mailtje kunnen sturen op 1 februari. Wij wensen alle deelnemers enorm veel succes!

Expressing Beauty

25 gedachten over “WINACTIE : OV DAGKAARTEN NS + een tas vol lekkers!

 1. Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog droogshampoo, omdat ik zo benieuwd ben of het eigenlijk echt helpt en er geen rare bijwerkingen bij zitten (zoals jeuk ofzo).

 2. Super leuke actie en doe graag mee.
  Geliked en gedeel op Facebook, geliked op Bloglovin en getweet op Twitter.
  Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over Vichy omdat deze mooie nieuwe producten hebben waar ik heel genieuwd naar ben.

 3. Ik doe mee.
  – Ik volg je op Bloglovin en ben de 2e liker
  – Ik volg je op Facebook onder naam van Arianne van Lierop
  – Ik heb het bericht op Facebook openbaar gedeeld
  – Ik volg je op Twitter en dit is mijn tweet: https://twitter.com/Arianne_vLierop/status/424143585894621185

  Onder deze oproep dien je nog antwoord te geven op de volgende vraag : Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over Do it yourself nail art tools omdat ik graag mensen wil laten zien hoe je makkelijk en goedkoop tools kunt maken om nail art mee te kunnen maken.

 4. Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over krulhaar omdat dit toch vaak meer verzorging en andere producten nodig heeft! Bovendien heb ik het idee dat hier op blogs niet zo vaak over wordt geschreven.

  Ik volg jullie op facebook en bloglovin’ en heb de berichtjes hierover daar geliked en gedeeld.

 5. Hoihoi,
  Als ik een blog mocht plaatsen op expressing. beauty.nl , ging deze over geuraroma’s…omdat men daar rustig van word na de drukkere dagen en haast iedereen daar behoefte aan heeft..Ik volg jullie op facebook en bloglovin en heb jullie berichtjes daar ook geliked en gedeeld…
  Groetjes Petra

  ( [email protected] )

 6. Ik zou het over kunstnagels doen, omdat er echt TE veel prutsers zich uitgeven als goede nagelstyliste, en veel mensen niet eens weten hoe schadelijk het verkeerd zetten kan zijn. En die schade 9 van de 10x on omkeerbaar is.. Dus een goed stuk over mooie professionele nagels.. 🙂

 7. Als ik een blog mocht plaatsen op Expressing.beauty.nl gaat mijn blog over haar & make up, ten eerste over haar, en hoe te handelen bij diverse problemen met haar. Bijvoorbeeld pluizig haar, waar ik zelf veel last van heb, of haaruitval en andere weetjes. En over make up, revieuws over producten en tips.

 8. Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over de heerlijke zwembaden die Ijsland rijk is omdat er niets heerlijker is dan na een koude gure dag in een dorpje van 100 man een verwarmd openluchtzwembad in te duiken is. Leuk om weten waar ze te vinden!

 9. Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over saunabezoek omdat ik een fervent – maar bovendien serieuze – saunaganger ben. Ik zie dat veel mensen niet weten wat wel en wat juist niet de bedoeling is.

 10. Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over krullend haar, omdat ik zelf krullen heb. Je kunt er zoveel mee doen en dat is leuk.
  Ik volg en like je op Facebook, Twitter en bloglovin en ik heb getweet, gedeeld en reactie gegeven en ga nu heel hard zitten duimen voor dit echt te leuke pakket. Het lijkt me heerlijk om zo verwent te worden en dan ook nog eens gezellig op stap te kunnen met de trein en zo.

 11. Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over body & beauty omdat ik werkzaam ben in een drogisterij/parfumerie en dus veel kennis van allerlei cosmetica ed moet hebben.

  Wat een heerlijke, gezellige en lekkere winactie.
  Ik doe graag mee en heb alles gedaan (Bloglovin, Facebook, Twitter)

 12. Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over beauty inside & outside in combinatie met moederschap omdat vele moeders zich zelf vergeten, hebben er geen tijd voor of een ander slap excuus. Als je goed voor jezelf bent, zit je beter in je vel en ben je ook een fijnere moeder.

 13. Wat een geweldige actie! Ik volg op BL en Fb en ook gedeeld op fb!
  Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over heerlijk eten met voedsel allergieën omdat ik zelf last heb van voedsel allergieën maar dit niet betekent dat je niet meer lekker kan eten! Ik zou dan graag de nodige recepten delen.

 14. Als ik een blog zou mogen posten zou dat gaan over eten-afvallen-sporten. Daar ben ik nu namelijk mee bezig en ik denk dat het enorm herkenbaar is voor veel meiden. De ‘ik-wil-afvallen-ja-maar-dat-is-zo-lekker’ strijd en de ‘hardlopen-is-goed-voor-je-maar-ik-heb-geen-ziiiihiiin’ dilemma’s.

  Ik zou super graag willen winnen!! Ik heb uiteraard alles gedaan (and then some) wat hier was genoemd! Een dagje heerlijk treinen zonder mijn zuurverdiende centjes uit te geven? *kwijl*

 15. Als ik een blog op expressing.beauty.nl mag plaatsen, gaat mijn blog over mijn favoriete (betaalbare) makeup kwasten ,omdat goede kwasten echt het halve werk is. Het maakt alles zoveel makkelijker!

  Ik volg je nu op bloglovin, facebook en twitter (@visiononbeauty)!

 16. Als ik een blog zou mogen posten dan gaat die over mijn moeder, na 5 keer kanker
  te hebben gehad in haar leven en inmiddels al haar engeltjes op zijn, en helaas niet meer beter zal worden is ze nog steeds een beauty !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.