Winterlook part 1 : easy on the eyes and classy on the lips!

Winterlook part 1 : easy on the eyes and classy on the lips!

pizap.com14185452217801

 

Bleeehhh, koud weer! Hoi, trouwens! De winter brengt ellende met zich mee, en mooie dingen. Je glijdt ’s morgens op je giecheltje als het te hard gevroren heeft en als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer sta je tijden te koukleumen! Je wordt vaak moe wakker en hebt dan totaal geen zin om je op te maken! Daarom kom ik de komende tijd met een reeks tips waarmee je in een mum van tijd van “hopeloos” naar ” winter pretty” gaat!

Zoals ik al zei zijn deze tips voor meiden die niet veel tijd hebben ’s morgens. Wil je een echte winterlook onthoud dan een ding heel goed! Je legt OF het accent op je lippen en wenkbrauwen, OF op je ogen. In de zomer maakt het niet veel uit (ligt er natuurlijk wel aan of je niet alle kleuren van de regenboog gebruikt), maar in de winter echt wel! Toen ik vanmorgen wakker werd had ik…hoe zullen we het zeggen. GEEN ZIN!

10850271_10205498472842231_5765560192981591026_n

Maar goed, snel naar de douche en klaar maken maar!! Het eerste dat je doet is even snel reinigen, dat kan met water, maar als je een vette huid hebt gebruik dan even een gezichtsreiniger. Dan haal ik een borstel door mijn haren en doe er een lading styling mousse in. Gedaan. Daarna ga ik met een concealer over alle plekjes en rimpeltjes die even een beetje weggewerkt moeten worden!  Wat ik niet wil in de winter is een dikke laag foundation, dus vermeng ik een BB cream met een witte gezichtscrème en verdeel dat over mijn gezicht. Ik kies voor een natuurlijke blush, omdat ik dat mooi vindt. Peachy kan ook prima, maar dit is mijn smaak! Dan kleur ik mijn wenkbrauwen best flink in voor mijn doen. Ze zijn op dit moment sowieso een beetje wild, iets wat ik zelf niet hinderlijk vindt omdat het past bij mijn , toch al donkere uitstraling.

Daarna kies ik een mooie rode kleur voor mijn lippen. Het maakt eigenlijk niet uit welke kleur je gebruikt, als hij maar rood tot donkerrood en opvallend is. Om hem extra te laten shinen, doe ik er wat lipgloss overheen. Dan kies ik een kleur voor mijn ogen. Ik kies voor shimmering beige over het hele ooglid en zilver over de helft van buiten naar binnen en in de crease. Niet te heavy, niet te gek. Eyeliner gebruik ik niet omdat ik echt de nadruk op mijn lippen en wenkbrauwen wil! Wel doe ik op mijn onderste waterlijn een bronzen eyeliner. Niet te opvallend, toch leuk. Als laatste doe ik wat highlighter op mijn gezicht, krul mijn wimpers (er stond wenkbrauwen, hoe slaperig kun je zijn?) en doe mascara op. Dit alles heeft me hooguit 15 minuten gekost.

Et voilà !

DSC_0017 DSC_0022 DSC_0021 DSC_0009

Pretty in just 15 minutes! Wat wil een mens nog meer! Blijf kijken op Expressing-Beauty, volgende keer doe ik de tip andersom. Hoe je je ogen juist heel erg winters kunt laten opvallen en de rest zo bescheiden mogelijk kunt houden!

Tot snel!

030

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.