Winterlook part 2 : It’s beginning to look a lot like christmas

Winterlook part 2 : It’s beginning to look a lot like christmas

DSC_0056

 

Hoi allemaal,

Gisteren liet ik jullie een winterse look zien die wat meer de focus legde op de wenkbrauwen en de lippen, vandaag heb ik me helemaal gefocussed op de ogen! Ik heb er wel iets langer dan een kwartier over gedaan , namelijk 30 minuten. Maar dat kwam voornamelijk omdat ik nog helemaal niet wist wat ik zou gaan doen en eerst een beetje ben gaan Googlen op looks. Benieuwd?

Uiteraard lag mijn bed nog erg lekker vanmorgen!

DSC_0032

 

Nope, geen glamourfoto! Ben maar gewoon een Hollandse chick die niet wakker wordt als Marilyn Monroe haha! Maar daar kan wat aan gedaan worden!

Allereerst weer concealer en foundation, of in mijn geval een BB cream mengen met een andere crème. Ik besloot over mijn hele ooglid een rood/frambozen oogschaduw aan te brengen. Dat is best lekker kerst achtig! in de crease deed ik zwart en van de wenkbrauw naar beneden een vrij pittige highlighter, en heb die een beetje geblend met het zwart. Daarna heb ik een beetje eyeliner op gedaan, en ook wat in mijn waterlijn. Als finishing touch een beetje zilver in mijn ooghoeken, wimpers gekruld en wat mascara. Voor de wenkbrauwen koos ik lichtbruin en die kam ik erna altijd een beetje met wat haarlak, Ik heb tamelijk wilde wenkbrauwen namelijk. Vandaag een peachy blush, niet te opvallend, en een wat donkere lipgloss.

ooglook1

 

Onder mijn ogen had ik trouwens nog een geel/gouden oogschaduw aangebracht.

DSC_0039 DSC_0056

 

Deze look kun je in elke gewenste kleur doen, maar ik raad dan aan alleen de rode kleur door een andere kleur te vervangen.

Nou ik ga nog even naar bed.

DSC_0061

 

Who am I kidding? Life is calling! Uit bed, genoeg te doen! Ik hoop dat jullie ook dit make up idee weer leuk vinden, let me know. Er mogen best eens wat reacties worden achtergelaten, dat vindt Miranda’tje helemaal niet erg. HELEMAAL NIET ERG. Please, let me know okay? Haha! Happy day everyone!

DSC_0012

Eén gedachte over “Winterlook part 2 : It’s beginning to look a lot like christmas

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.