Wordt een beter mens met Aroma-Idee!

Wordt een beter mens met Aroma-Idee!

DSC_0052

Hoi allemaal,

Wat zal dit zijn? Haargel? Massage olie? Bijna goed. Het is een geurpotje die ik van Aroma-Idee ontving in de geur Marjolein. Er zijn een heleboel potjes met verschillende werkingen. Je doet de dop eraf en zet hem ergens neer waar dieren en kinderen er niet bij kunnen en genieten maar!

Wat zegt de website hierover?

Geurpotje Marjolein/ Marjoram -Snurkpot

– Heeft een uitstekende werking bij snurkers.
– Het is vocht regulerend waardoor ook ademhaling met open mond   de huid niet uitdroogt.
– Vergemakkelijkt ze de ademhaling.
– De Geur is temperatuur regelend, reguleert de transpiratie
– Vermindert spierpijnen.

Gebruiksaanwijzing

Je kunt de aroma geurpot 24 uur per dag openzetten, de geur wordt verspreid en geeft een frisse geur af aan de omgeving gedurende een periode van gemiddeld 1 jaar. Om de geur constant te kunnen ruiken dient u het potje minstens een maal per maand goed te sluiten en het een aantal uren op zijn kop te zetten. Hierdoor wordt de olie die in het product is verwerkt weer goed door het sponsje geabsorbeerd en kan de geur weer goed aan de ruimte worden afgegeven.

Let op, zorg dat de pot goed gesloten is anders loopt de aromatische olie uit het potje. Dit kun je voorkomen door een sierpotje te gebruiken als ondergrond.

Inmiddels wordt de Marjolein Aroma ook wel het “snurkpotje” genoemd. Lees de ervaringen op onze site of laat zelf een reactie achter.

Lila kleurige, tot grijs/witte bloemen, donker groene bladeren zijn de kenmerken van deze ca. 60 cm hoge struik.

Oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse zee gebied maar nu eigenlijk wel te vinden in geheel Europa. De kruidig geurende olie wordt gewonnen door distillatie van de bloemen.

Leuk om cadeau te geven!

DSC_0054

Hij is lekker fris, maar Jasmijn had meer bij mij gepast. En de Ylang ook wel denk ik. Maar hé, wat niet is kan nog komen nietwaar?

Aroma-Idee verkoopt meer dan alleen deze geurpotjes. Zoals cadeaus.
Ik raad de geurpotjes zeker aan, want ze ruiken echt fris. Ik ben iemand die de hele dag parfum wil ruiken, in twee stopcontacten heb ik elektrische luchtverfrisser en er staan al 3 waxmelt branders op tafel. Ik hou van lekkere geuren. Als jij daar ook van houdt dan heb je de goede blog getroffen!

Liefs,
Miranda

IMG_20140624_140813

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.