2 nail art shop tips! By Miranda

2 nail art shop tips! By Miranda

rainbow_glitter_bokeh_texture_by_daftopia-d4ce89t

 

Hoi iedereen!

Ik heb voor jullie twee hele leuke nail art shop tips dus lees vooral even verder!!

Allereerst zag ik van de week dit setje van Maybelline hangen in het Maybelline gedeelte en ik vind dit zo leuk! Er zit een dotting tool bij met twee maten en een heel fijn nail art kwastje! En dat voor maar 4,99 ! Hij hing niet erg opvallend dus misschien is het even zoeken, maar ik vond het wel schattig! Ik zag deze bij de Etos.

003

 

Het is in elk geval een kijkje waard.

 

Het volgende en laatste item is een setje “nail jewels” dat ik kocht bij de Claire’s! Heel erg tof wanneer je bijvoorbeeld een feest hebt of een andere gelegenheid waarbij je extra mooi voor de dag wilt komen.

106112113

 

Wederom helemaal niet duur en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit setje kost 3,95 euro.

Ik vond dit toch wel noemenswaardige dingetjes en ik hoop dat jullie hier wat aan gaan hebben! Ik heb zelf al kasten vol nail art supplies maar anders had ik het Maybelline setje zeker weten gekocht!

Wat zijn jullie favoriete nail art ontdekkingen?

nieuweliefs

3 gedachten over “2 nail art shop tips! By Miranda

    1. Ja dat lijkt mij ook echt een uitkomst ebay, maar ik heb geen internetbankieren dus dat staat er dan weer een beetje tussen haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.