Budget tip : C1000 Fresh & Fruity douchegel mandarijn en groene thee

Budget tip : C1000 Fresh & Fruity douchegel mandarijn en groene thee

064

 

Hoi allemaal!

Ik vind: als je een budgettopper vindt, moet je dat delen! And today was my lucky day. Gewoon tijdens het doen van de boodschappen. Ik snuffel wanneer ik in de supermarkt ben als laatste wel eens bij de verzorgingsproducten en toen dacht ik, ” Ik moet toch eens ruiken aan die douchegels van het huismerk” , en BINGO! Ik ontdekte een hele lekkere! Lees lekker mee!

058

 

De verpakking is heel simpel en je hebt van deze reeks een stuk of 4 geuren , maar dit was degene die ik meteen na het ruiken in mijn mandje deed! Hij ruikt echt superfris!! Niet te veel naar crème , niet te zoet, wel sterk maar dan op een zachte manier . Als hier een parfum van was zou ik hem kopen!  Ik zou wel liegen als ik zou zeggen dat ik echt mandarijn en groene thee terug ruik, maar hij is heerlijk! En ook niet onbelangrijk is dat de geur na het douchen subtiel blijft hangen, altijd fijn!

Hier nog even de ingrediënten lijst.

062

 

Ik koop zelden twee keer dezelfde douchegel, en ik heb ook heel wat duurdere douchegels in mijn douche liggen maar deze ga ik zeker weten weer kopen als hij op is!

Deze douchegel kost maar 1,56 euro en daarvoor krijg je 250 ml. Ideaal ook wanneer je niet van die dure spullen mee wilt nemen op je vakantie!

Wat is jullie favoriete budget douchegel?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.