4 x nieuwe parfums by Miranda

4 x nieuwe parfums by Miranda

DSC_0109

Luchtjes, zo lang als ik me kan herinneren kan ik er niet genoeg hebben. Als kind spaarde ik deodorant bussen lege parfumflesjes die ik dan het liefst wel zelf leeg maakte! Mijn parfum stash begint op te raken, dus tijd voor wat nieuwe luchtjes! Ik nam mee: Heat Wild Orchid van Beyonce, van The master perfumer Absolute Iris en Jasmine Blush en van Essence nam ik mee, Like best friends forever. Alles bij elkaar net iets meer dan 20 euro, netjes toch?

DSC_0117

Ik ben dol op orchideeën en toen ik deze geur rook moest ik hem hebben! Ik heb de kleinste editie meegenomen, want die was vorige week maar 10 euro bij Etos! Dit is een jonge geur, doch sensueel…heel moeilijk om uit te leggen. Heeeeel erg bloemig, en fris. Maar ondanks die frisheid heeft hij toch iets dat er een sexy feeling aan geeft. Helemaal Beyonce!

DSC_0120

Deze geur van Essence is mierzoet en heel erg vrolijk! Maar vooral erg, erg zoet! Als je daar niet van houdt, niet kopen! Hij blijft niet erg lang hangen dus ik raad aan om hem op je kleren of in de haren te spuiten voor een langere geur.

DSC_0123

De exclusieve lijn van Kruidvat, genaamd The master perfumer, komt vaak met nieuwe geuren. Ik heb ze tot nu toe allemaal gehad dus deze twee mochten niet ontbreken.

Jasmine Blush is een hele lieve, rustige en bloemige geur. Ik vind hem echt heerlijk! Hij ruikt lekker sterk!

Absolute Iris had ik niet meegenomen als de testers er hadden gestaan en ik eerst had kunnen ruiken. Hij ruikt naar muffe bloemen. Ik vind hem niet lekker en na tien minuten krijgt hij een soort “zweterig” luchtje. Nope, not for me!

DSC_0116Heat Wild Orchid en Jasmine Blush zijn de absolute winnaars!

 

 

Eén gedachte over “4 x nieuwe parfums by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.