Look of the day with new products! Miss Sporty, Etos, en John Van G

Look of the day with new products! Miss Sporty, Etos, en John Van G

look1

Ik heb afgelopen weekend lekker kunnen shoppen, en nam het een en ander mee om op de blog te laten zien waaronder een wel hele heavy blush van Etos, een BBcream met shimmer van Miss Sporty en twee kleurtjes oogschaduw en een bewaardoosje van John Van G. 

DSC_0012

Deze BBcream had zo’n leuke verpakking, en omdat mijn BBcream van Garnier bijna op is nam ik hem mee.

DSC_0014 DSC_0013

Ik dacht eerst dat deze blush een bronzer was, want hij heeft een erg donkere shimmer!

DSC_0022

Ik heb al heel lang mijn oog op de wet and dry oogschaduw kleur 14 van Collistar, namelijk “Golden Turquoise”. Maar 18 euro vind ik wel wat veel voor een oogschaduw dus ik vond er eentje van John Van G die erop leek. En ach, toen ik toch kleurtjes aan het kijken was dacht ik, ik kan net zo goed twee kleurtjes meenemen en een doosje om ze in te doen. (Door middel van magneetjes kun je je eigen palette samenstellen).

DSC_0081 DSC_0082 DSC_0089

 

Ik heb hiermee en met een lipbalm van Etos een look gemaakt!

DSC_0094 DSC_0096

 

En dit is dan de look! Ik ben erg ontevreden over de pigmentatie van John Van G oogschaduws, er moest heel wat op mijn ogen om het zo te krijgen en ik ga de Collistar oogschaduw dan ook alsnog bestellen! Maar al met al een speelse look die net wat “fout” is vanwege de rode lippen, ik hou ervan!

DSC_0178 DSC_0184

Volgende keer probeer ik de oogschaduws nat aan te brengen, en kijk dan wat er gebeurt. Dat ik van blauw naar groen gewerkt heb, valt nu helemaal niet op! Maar, hij is leuk!

DSC_0265

2 gedachten over “Look of the day with new products! Miss Sporty, Etos, en John Van G

    1. Ja daar heb je ook helemaal gelijk in , haha. Het komt denk ik omdat ik zo’n ekster ben, al dat glimt vind ik mooi. Maar omdat deze blush naar het bruin neigt, vergiste ik me dus even.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.