5 Bedroom ideas by Amber

5 Bedroom ideas by Amber

am1

Hey allemaal!

Tegenwoordig breng ik veel tijd door op mijn kamer op de zolder, de zolder is echt mijn plekje in het huis. Een paar weken geleden heb ik een muur van mijn kamer geschilderd in natuurlijk mijn lievelings kleur: mint groen!

Een muur een andere kleur geven in een kamer creëert al een hele andere sfeer. Mijn slaapkamer is dus  al een heel stuk veranderd, maar waarom nog niet de rest? Elke dag zit ik op het internet zoeken naar wat ideetjes  voor mijn slaapkamer en leuke en makkelijke diys om te maken voor m’n slaapkamer. Ik heb er al een boel leuke dingen gezien en ga daarom ook binnenkort beginnen met mijn kamer een grote metamorfose te geven en ik wil graag  een paar ideeën voor mijn slaapkamer met jullie delen!

Gewoon simpele kerstlampjes vind ik op een kamer echt geweldig! Alle lampen uit en de kerstlampjes aan, daar krijg ik een warm en blij gevoel van!

am2

 

Kussens in verschillende maten in een rij achter elkaar… I LOVE IT!

am3

 

Een super leuke DIY, quotes knippen uit tijdschriften!

am4

 

Wat ook erg leuk is om te doen is foto’s ophangen!

am6 am5

Cute candles!

am7

 

Ik hoop dat jullie nieuwe ideeën hebben voor jullie slaapkamer!

En wat voor decoratie hebben jullie op je kamer?

Liefs, Àmber

 

 

 

 

 

3 gedachten over “5 Bedroom ideas by Amber

  1. Mijn tip: ga naar de action, shop daar voor een paar tientjes een aantal leuke dingen bij elkaar en kijk wat je daarmee kan in je kamer!! ze hebben zulke leuke spullen om het al snel helemaal fashionable, knus en gezellig te maken en helemaal naar je smaak, ik doe dat ook vaak!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.