Bruidskapsels by Sita

Bruidskapsels by Sita

bruid

Dag lieve lezers,

Schrik niet van de foto, ik ben niet getrouwd hoor! Ik heb laatst als model gezeten bij een cursus voor bruidskapsels. Samen met een visagiste ben ik naar Almere gereisd om daar een cursus bruidskapsel te volgen. Ik wou de prachtige foto’s met jullie delen.

Mijn haar werd als eerst in een Carmen set gedraaid waardoor ik krullen kreeg om zo meer volume te creëren. Na een tijdje werden de rollers eruit gehaald en had ik een bos prachtige krullen.

Daarna werd mijn haar verdeeld in een pony voor en kreeg ik 3 staartjes in mijn haar. 1e staart erg hoog, 2e staart in het midden van het haar en het 3e staartje waren de 1e en 2e staartje samen.

Vervolgens werden en lussen in het haar gemaakt en met een schuifje erin geklikt. Hieronder zie je de foto’s van het totaal plaatje. Aangezien het om een bruidskapsel ging, kreeg ik een tiara op mijn hoofd en een prachtige sluier.

1623686_196790127196158_562541911_n

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.