A look with a lot! 3 bedrijven in 1 en een look by Miranda!

A look with a lot! 3 bedrijven in 1 en een look by Miranda!

DSC_0098 (2) DSC_0107 DSC_0096

Hallo iedereen.

Vandaag doen we het een beetje anders. Ik laat jullie producten zien van drie verschillende bedrijven en heb die drie gecombineerd om 1 look te maken. Was dat spannend? Jazeker. Ik heb niet alles kunnen gebruiken voor een look maar ik laat wel even alles zien!

We beginnen met Ultracosmetics die mij een Cheek duo Coraliste gaven, en twee lippotloden waarvan ik de rode heb gebruikt over lippenbalsem heen om het zacht te houden.

DSC_0109 DSC_0114 DSC_0118

De lippotloden heten Ruby Red en Soft Nude. Het merk is Lily Lolo. 

Creative Cosmetics gaf me drie oogschaduws in losse poedervorm en een oog primer. De blauwe oogschaduw heb ik niet gebruikt, want in cosmetica is lichtblauw een kleur die mij niet zo mooi staat. Door de primer bleef het wel heel mooi zitten, ik heb uiteindelijk de bruine met de roze geblend.

DSC_0097 DSC_0098 DSC_0099 DSC_0100

En het mooiste is, alle make up van Creative Cosmetics is biologisch.

Als laatste een product dat al wel wat vaker voorbij is gekomen in andere merken, maar iets dat ik nog nooit gebruikt had.  Saba Lustre 3D lashes kit. (De vrouw van deze Facebook pagina is een onafhankelijke distributeur van dit merk)

Hoe het werkt? In de kit zitten twee producten: Een wimper gel, en een potje met ‘ vezels ‘ die aan de gel blijven plakken waardoor je wimpers enorm lijken. De volgorde is: Je eigen mascara, de gel, de vezels. De gel en de vezels kun je zo vaak herhalen als je nodig vindt. Doe het wel oog voor oog om te voorkomen dat de gel opdroogt.

DSC_0100 (2)

Hoe is de look geworden? Vooruit, ik geef jullie eerst de ongefilterde foto’s haha!

DSC_0269DSC_0252 DSC_0257

Uiteindelijk heb ik toch maar even een rode lipstick op gedaan van Marie Christine. En een beetje filteren is niet vies haha! Okeeeeeee, nog 1 zonder filter dan. Ja, een automatische blur filter bij teveel zonneschijn. Meer niet, I swear!

DSC_0278

Ik vind het allemaal zeer geslaagde producten die ik weer fier bij mijn collectie gestopt heb. De 3D lash kit doet wat hij beloofd, en dat vind ik heel belangrijk! En dan nu : Filter timeeeeeeee!

Nee grapje, die foto’s gebruik ik alleen om mee af te sluiten, zoals nu!

Liefs,
Miranda

DSC_0281

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.