Hiram Green fragrances by Miranda

Hiram Green fragrances by Miranda

DSC_0049

Hoi iedereen,

Via Hiram Green mocht ik deze twee lekkere Oosterse geuren proberen. Voyage was er waarschijnlijk niet meer, maar ik probeerde Shangri La en Moon Bloom. Normaal vind ik het niet zo leuk om testers te krijgen eerlijk gezegd, omdat ze vaak niet mooi te fotograferen zijn. Maar deze zijn echt mooi. Wat vond ik van de geuren?

DSC_0048

Moon bloom vind ik eerlijk gezegd niet lekker. Te sterk, te kruidig. Er is niks feministisch aan. Dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening, een ander zal hem vast heerlijk vinden.

Shangri La aan de andere kant, vind ik heerlijk! Als je hem net opgespoten hebt moet je hem even vijf minuten geven om tot zijn recht te komen maar daarna is hij heerlijk Oosters, bloemig met een vleugje kruiden. I love it.

Hiram Green is beperkt verkrijgbaar in Nederland, tot nu toe alleen in Amsterdam en Rotterdam.

Ik ben nog onwijs benieuwd naar de nieuwe Voyage geur, dus hopelijk mag ik hem ruiken als hij terug op voorraad is.

Liefs,
Miranda

DSC_0194

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.