A year in the life…..heading towards 2017 + verrassing!

A year in the life…..heading towards 2017 + verrassing!

no expectationsHoi allemaal!

Het is december, dus ik moet er nu toch echt aan gaan geloven : door gaan met de blog! Immers is het zo dat ik er al veel mee bereikt heb en hopelijk kan ik aan het einde van 2017 zeggen dat de 100 bedrijven waar ik al mee samen heb gewerkt er 200 geworden zijn. Zit alles mee? Nope. De telefoon met mijn goede camera is stuk gevallen dus voortaan moet ik alles gaan doen met een aparte camera. Laten we zeggen dat ik in de leer ben met losse camera’s. Dus hoe nu verder?

1244565632-you-cant-start-a-new-chapter-of-your-life-if-you-keep-re-reading-the-last-oneMedisch gezien gaat het erg kut. Schold ze nou? Jazeker. Dokters nemen EINDELIJK mijn rugklachten serieus aangezien ik op het punt ben beland dat ik letterlijk geen 100 meter meer kan lopen zonder op mijn knieën te vallen van de pijn. Daar komt nog bij dat ik al jaren en jaren obesitas heb en nu het magische nummer op de weegschaal heb bereikt van 140. Wauw. Tien kilo erop in twee maanden. ” Ik ga vast snel dood nu”, zei ik *als grapje* tegen mijn huisarts. ” Dokter stuur me toch maar door naar de obesitaspoli hier in Zwolle, dat maagverkleiningstraject in Amsterdam wordt niks!”. Ze stemde in en stuurt me ook naar een neuroloog voor mijn rug, dus ik wacht op mijn afspraken. Vandaag heb ik een rondje gebeld met VGZ en Basic Fit. Hoe moeilijk ook, ik heb mijn turning point bereikt. Do or die. Ik WIL GEEN maagverkleining. Maar als dat ervoor nodig is om het cirkeltje rond te krijgen, en mij weer up and running….so be it! Ondertussen ben ik onmiddellijk mijn voeding aan gaan passen want dat is natuurlijk de nummer 1 boosdoener. Doel voor 2017 : Van 140 naar 100 kilo. (minder mag ook, daar doe ik niet zo moeilijk over)

3c97a50a0edd3ea772d404bb3b42b430

Mijn werkgever weet dat ik nog wel even thuis zit. Waarschijnlijk *denkt de dokter* heb ik een hernia of meerdere die meer pijn zijn gaan doen naarmate ik meer aan kwam. Ik hoop in januari weer naar mijn regular job te kunnen, uiterlijk februari. While looking fat and awesome, of course! *Zelfspot is de beste spot* . Dus waarom zal ik mijn tijd niet weer gaan stoppen in Expressing-Beauty? Ik heb wel besloten dat het een blog van alles wordt.

VERRASSING! Er komt een 18+ topic! Jawel, ik heb er zelf lang commentaar op gehad en tegen geprotesteerd maar what the hell! Ik word 30 in 2017 en veel van mijn volgers zijn de 18 wel voorbij. Nee papa en mama, ik heb het niet over porno. Wees gerust. Ik heb zelf ook kinderen, remember? Het blijft netjes en in principe worden er alleen speeltjes gepromoot. Tussen de geurkaarsen, lipsticks en Buddha’s door.

Ik ga nu een awesome brief schrijven die zal dienen als nieuwe uitnodiging tot samenwerkingen, en ik heb er zin in!

Tot snel!

0216

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.