De vraag van alle dagen: Is bloggen nu echt dood?

De vraag van alle dagen: Is bloggen nu echt dood?

this-girl-is-me-21749240

Jaja, we weten het nu wel. Mascha Feoktistova “stopt” met bloggen. Big deal!

Alleen maar omdat zij stopt hoeven we toch allemaal niet te stoppen? Wat nou als ze van het dak af was gesprongen? Gingen alle bloggers haar dan achterna? Met alle respect , ik begrijp HAAR keuze. Maar niet die van alle schaapjes die haar volgen.
En hoe zit het dan met mij? Was ik niet van plan te gaan stoppen? Ja! Dat WAS ik wel. En ik zal vertellen waarom. En ook waarom ik heb besloten NIET te stoppen.

Wallpaper+unloading+20+20+may+be+my+last+one+not_6dadfb_4253239

“Komt ze weer met haar gemekker over haar bipolaire stoornis”. Dat zullen jullie vast denken. Nou, van mij mag je het een maandje proberen en ik beloof je dat je gillend gek wordt.
Persoonlijk heb ik er van tijd tot tijd heel veel moeite mee om de energie te vinden om te leven. Dat wil niet zeggen dat ik dood wil. Maar leven is, je bed uit komen. Je aankleden. Naar je werk gaan. Je afspraken na komen.
Soms kan ik niet overal rekening mee houden en na 4 en half jaar groeit deze blog mij erg boven het hoofd, zeker in tijden waarin ik het zwaar heb met mijzelf. En niet alleen met mijzelf. Er veranderen dingen op mijn werk, in mijn privé leven en ga zo maar door. Medisch gaat het soms niet zo lekker, want ik ben naast psychisch ook nog gewoon lichamelijk ziek. En of de veranderingen nou positief of negatief zijn, ik kan er niet goed mee dealen. Want het zijn veranderingen.

iamawriter

Vanaf mijn 7e wist ik al dat ik schrijver wilde worden. Bekend auteur. Vanaf 2014 werk ik al aan een boek die bij lange na niet af is, maar tegen goed en kwaad ligt mijn manuscript al vanaf juli bij twee bekende uitgeverijen en wacht ik nog steeds op antwoord. Zij krijgen echter zo enorm veel manuscripten dat ze nu pas bij degenen zijn die in april zijn verstuurd. Maar dat geeft niet. Als ze mij afwijzen maak ik mijn boek waarschijnlijk toch af en probeer ik het opnieuw en opnieuw en opnieuw.

images (2)

Ongeacht of bedrijven waarmee ik in 2016 mee gewerkt heb het leuk vinden, in 2017 begin ik OPNIEUW. Klaar, basta. Geen stress meer om wat geweest is en nog had moeten komen. Ook de lijst met samenwerkingen zal worden aangepast naar alles dat voor 2017 heeft plaats gevonden. Momenteel heb ik geen goede camera in mijn bezit dus het wachten is ook daarop. IK BEGIN OPNIEUW. In januari. Ja, ik heb fouten gemaakt, ik ben bij sommigen bekend en bij sommigen berucht maar that’s in the freaking past. Want een mens moet de kans krijgen om OPNIEUW te kunnen beginnen.

ff96a211849a32236c41118ab36fe8c8

Ik had voor Expressing-Beauty al een blog die Allure by Mickey heette. Daar gooide ik alles eruit rondom het leven, wat mooi is en wat pijn doet en hoe het nu echt is om mij te zijn. Die site heb ik verwijderd. 5 jaar werk, down the drain. Simpelweg, omdat ik wat subtieler dat soort blogs wil gaan plaatsen NAAST het beauty bloggen, maar dan hier. Want ik schaam me niet meer voor wie ik ben, wat ik heb en ga zo maar door.

Dus ja. In 2017 ga ik weer samen werken met een boel leuke bedrijven maar daarnaast zal ik gedeelten van mijn leven gaan delen zodat er meer begrip komt voor mijn stoornis en iedereen die ermee moet leven. Voor een bipolaire stoornis, de ziekte van Hashimoto, slaap apneu en obesitas. EN BLOGGEN IS NIET DOOD, dank u wel!

Looking forward to it!

Liefs,
Miranda

DSC_0183

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.