Acorelle Absolu Tiaré eau de parfum

Acorelle Absolu Tiaré eau de parfum

aurHoi iedereen,

Een parfum online kopen die je alvorens niet geroken hebt is altijd spannend! Zo heb ik mij laten verrassen door deze biologische parfum. Acorelle heeft een zestal parfums om uit te kiezen en ik vond de bloem op de verpakking zo mooi en zacht aan doen dat ik koos voor deze. Ik had verwacht dat het een zachte bloemengeur zou zijn, een subtiele, vrouwelijke geur. Maar is dat ook zo?

DSC_0264

Wat zegt de website over deze geur?

Relaxing

Deze eau de parfum op basis van essentiële oliën van ylang ylang en bergamot stimuleren de zintuigen en helpen je ontspannen. Ook versterkt het ons natuurlijke afweersysteem

Familie: Oriëntaals. Staat gelijk aan sensuele en warme geuren met kruidige toetsen en vanilleaccenten.
Topnoten: sinaasappel, bergamot & anijs
Hartnoten: frangipani, kokosnoot, ylang ylang & abrikoos
Basisnoot: vanille, cederhout en kruidnagel

aur2

Iets dat ik totaal niet aan het uiterlijk van dit flesje verwacht had is dat de geur erbinnen een explosie is van citrusvruchten! De geur doet me het eerste half uur erg denken aan citroensnoepjes. Na een half uur tot een uur komt hij echt tot zijn recht, is hij zacht en lekker fris. In de eerste instantie vind ik hem persoonlijk behoorlijk overheersend de eerste 30 minuten maar daarna erg lekker! Vooral de bloemen en de vanille komen na een goed uur echt tot hun recht. Fris en fruitig dus! Ik zou deze geur alleen wel echt een typische zomergeur noemen. In de winter komen de frissen geuren niet tot hun recht. De geur doet mij denken aan zon, strand en zee.

aur3

Mocht er een volgende keer komen, dan ben ik erg benieuwd hoe de White Orchid ruikt aangezien ik gek ben op orchideeën. De prijs laat zichzelf op het plaatsje al zien en voor 50 ml vind ik deze luchtjes meer dan goed betaalbaar! Deze gaat even de kast in tot het mooie weer zich weer aan dient. Kijk op de website van Big Green Smile voor meer heerlijke parfums , cosmetica, en vele andere producten.

IMG_20140624_143501

 

2 gedachten over “Acorelle Absolu Tiaré eau de parfum

  1. Die ga ik onthouden! Ik ben gek op de tiare bloem, frangipani of hoe h et dan ook genoemd wordt. Net als in die van yves rocher en spa secrets. Ook super dat dit betaalbaar is en dierproefvrij!

  2. Lijkt me super lekker! Beetje zoals de yves rocher wn de gele spa secrets. Ik ben gek op frangipane. Deze ga ik onthouden, ze zijn ook nog eens goed geprijsd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.