Burt’s Bees Basispakket voor Lichaamsverzorging

Burt’s Bees Basispakket voor Lichaamsverzorging

DSC_0253

Hallo Allemaal!

Al een hele poos wilde ik iets schrijven over dit uber schattige pakketje van Burt’s Bees. Wanneer je een keertje niet weet wat je cadeau moet geven aan iemand, of je hebt wat goede maar kleine producten nodig voor op reis is dit een perfecte keuze! Wat zit er allemaal in?

DSC_0254

Burt’s Bees Essentieel Pakket bevat:

Natuurlijk voedende Melk & Honing Bodylotion (25g)
Zeep Schors en Kamille Diepe Reinigingscrème (20g)
Handzalf (8.5g)
Burt’s Bees Lippenbalsem (4.25g)
Kokos Voetencrème (20g)

Het enige dat ik zelf zou missen in dit pakketje is een shampoo en een douchegel. Maar verder, top!

DSC_0256

Burt’s Bees is begonnen in 1984 en nog steeds even succesvol. Ik ben goed te spreken over de bodylotion. Die vind ik in het bijzonder erg lekker. De producten van Burt’s Bees zijn natuurvriendelijk en gebaseerd op bijenwas, botanische en essentiële oliën, kruiden, bloemen en mineralen. De lip balm is verrijkt met pepermunt olie en is echt heel erg fris! De voetencreme met kokosgeur is ook erg lekker, en zou ik met alle gemak ook als bodylotion gebruiken. De andere producten zijn ook weer makkelijk in gebruik en ruiken allemaal lekker!

DSC_0260Ik laat het pakketje lekker op mijn werk liggen om me tussendoor op te kunnen frissen!

Het Burt’s Bees Basispakket voor Lichaamsverzorging is te koop bij Big Green Smile voor € 16,99. Binnenkort test ik ook een prachtige lip crayon van dit merk dus stay tuned!

liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.