Alleen maar echt moois bij Juwelo.nl, echte edelstenen in prachtige sieraden!

Alleen maar echt moois bij Juwelo.nl, echte edelstenen in prachtige sieraden!

DSC_0064

Hallo lieve lezers,

Echte zilveren of gouden sieraden, met echte bijzondere edelstenen van over de hele wereld. Die je ook nog eens betaalbaar kunt kopen. Ik zeg, mijn droom is uit gekomen! Juwelo.nl heeft sieraden met allerlei soorten prachtige edelstenen. Ik koos drie sieraden om jullie te laten zien, die ik keurig in een mooi sieradendoosje thuis gestuurd kreeg, met certificaat pasjes van echtheid, een zilverpoetsdoekje, een mooie edelstenen poster en een boek over edelstenen toe!

DSC_0046

Laat ik gauw beginnen! Allereerst deze prachtige zilveren ring die ingelegd is met oranje saffieren.

DSC_0048 DSC_0051

Is het geen top exemplaar? Ik spaar letterlijk ringen maar heb eigenlijk weinig die van echt zilver zijn en ik ben in de wolken met deze ringen. Want ik heb er nog 1. Namelijk een zilveren ring met vuur opalen.

DSC_0054 DSC_0056

En dan eindig ik met deze schitterende zilveren oorbellen, die ik niet in ga doen omdat ik ze heel graag cadeau wil doen aan iemand! In deze oorbellen zitten jungle topaasstenen.

DSC_0060 DSC_0067

Denk jij nou, “Ik kan dat nooit betalen!”? O jawel. Deze drie dingen waren samen namelijk minder dan 100 euro. En uiteraard staan er ook juwelen op de site van een aantal duizend euro, maar voor minder dan 30 euro kun je al heel wat moois kopen!

Wat Juwelo uniek maakt:
• Echte edelstenen – geen kristal ofwel glas, geen imitatie stenen, maar echte edelstenen!
• Meer dan 550 edelsteen soorten – alle kleuren, maten, designs enz. die je maar kan bedenken!
• Voordelig – echte robijnen, smaragden, saffieren, enz. tegen zeer betaalbare prijzen!
• Betrouwbaar – geen “blood diamonds” maar edelstenen van betrouwbare bronnen die direct aan ons leveren – geen tussenhandelaren!
De herkomst en kwaliteit is gegarandeerd.
• Ervaring – Juwelo is al jaren een begrip in Duitsland, met een eigen TV zender en sieraden veiling. Maar ook in Italië en Groot Brittannië heeft Juwelo een TV zender.
• Nu ook in Nederland – echte edelstenen sieraden aanschaffen was nog nooit zo voordelig!

Een leuke ring heb je zelfs al vanaf 9 euro!

ringen 1

En een mooie ketting heb je al gauw vanaf 29 euro.

ketting1

En dat geldt ook voor alle andere sieraden van Juwelo.nl. Dit is vanaf nu echt mijn favoriete sieradenshop! Ik ben gek op mooie stenen! Vooral opaal en topaas!

Ik heb al heel wat dingen op mijn wishlist waaronder deze beauty’s!

mondlicht-topas-silberring-2722pf mystik-topas-silberring-2009nv orchideen-topas-silberring-1548ro indonesischer-opal-goldring-2846uk

Ga snel naar Juwelo.nl en verwen jezelf of iemand anders met een prachtig ambachtelijk sieraad!

Liefs,
Miranda

FB_IMG_1459752023224

2 gedachten over “Alleen maar echt moois bij Juwelo.nl, echte edelstenen in prachtige sieraden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.