Even kennis maken met Forest Fragrances!

Even kennis maken met Forest Fragrances!

DSC_0080

Hoi allemaal!

Forest Fragrances heeft me wat spulletjes gestuurd om mij kennis te laten maken met hun producten. Wat verkopen ze? Eigenlijk alles waarmee je jezelf lekker kan verzorgen! Ik kreeg wat zeep, een body butter en een scrub.

DSC_0083 DSC_0081 DSC_0082

De zeepjes ruiken erg lekker, vooral de kokos zeep! En dan die kleurtjes. Dat staat gezellig in elke badkamer! Als ik zou mogen kiezen dan ziet de Summer Flowers Zeep er wel heel erg aantrekkelijk uit. Maar met al die kleurtjes en keuzes is het moeilijk!

full36175265

Ik ontving ook twee samples van een lavendel body scrub en een sinaasappel body butter.

DSC_0084 DSC_0085 DSC_0086

De body scrub is fijn in gebruik, daar heb ik niks op aan te merken. Fijn spul! Al hou ik zelf niet zo van lavendel. Toch vind ik hem best lekker. Als ik zelf mocht kiezen zou ik de scrub met witte gemberbloesem en amber nemen. ik ben gek op amber!

Over de body butter. Eerlijk waar, hij is heerlijk. Dit ruikt gewoon ECHT naar sinaasappel schillen. I would buy this any time! Er is voor mij wel een nadeel. Het is keihard. Het smelt gelukkig snel in je handen, maar het is niet iets dat ik fijn vind. Ik zou als ik een volle pot had, eerst zorgen dat het goedje wat warm is geworden. Dan kan je makkelijker bij de olie, want dat is het meer. Meer een olie dan een boter , maar die geur! Fantastisch!

Ik ben nog reuze benieuwd naar de wax melts  en de solid parfum.  Maar voor nu, twee duimen omhoog voor Forest Fragrances!

Liefs,
Miranda

Miranda1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.