Allure Kristalpad ontharing by Angela

Allure Kristalpad ontharing by Angela

kristalpad1

Hoi allemaal!

Vandaag ga ik jullie voorstellen aan wat mij betreft de beste uitvinding op het gebied van ontharen. Het is al een tijdje op de markt dus misschien kennen jullie het al. Ik heb het over de kristalpad!

De makers van de kristalpad hebben werkelijk goed nagedacht over wat vrouwen vervelend vinden aan ontharen, en daar heel goed op ingespeeld.

De kristal pad is namelijk pijnloos, makkelijk en snel in gebruik, je krijgt geen stoppels, het is voordelig, je kan de huid niet beschadigen en doordat je er ook dode huidcellen mee verwijderd krijg je er een baby zacht huidje van!

Op de foto’s is te zien dat ik het zelf gebruik maar ook is alles na te lezen, bekijken en bestellen op www.kristalpad. nl . Je krijgt in een starterspakket 2 formaten kristal pads, 1 voor de grotere oppervlakken (denk aan benen, armen, oksels enz.) En 1 voor de kleinere oppervlakken (denk aan bovenlip, T-zone, bikinilijn enz.), ook zitten er meerdere navullingen bij zodat je er een tijdje mee door kunt. De navullingen zijn uiteraard ook apart te bestellen.

IMG_20131126_115341

 

Het hangt van het haartype af, maar ik persoonlijk hoef dit maar 1 keer in de 2 weken te doen en kan 1 pad 2 x gebruiken. Dat houd dus in dat ik een maand kan doen met 1 pad en dat het dus best een duurzaam product is.

Maar laten we beginnen! Ik heb speciaal voor jullie wat haar op mijn benen laten groeien om dit te kunnen laten zien.

20131126_112436 (1)

Zorg er eerst voor dat je huid schoon en droog is. Dus geen bodylotion of andere cosmeticaproducten die er nog op zitten. Daardoor kan de kristal pad zijn werk namelijk niet doen.

20131126_113005 (1)

Draai nu zonder druk uit te oefenen, 5 snelle rondjes linksom en daarna 5 snelle rondjes rechtsom op de plek waar je wil ontharen.

Blijf dit net zo lang op de zelfde plek doen tot de haartjes verwijderd zijn. Klop tussendoor regelmatig de pad uit op een handdoek zodat de losse haartjes en huidcellen er af vallen. Hoe vaker je dit doet hoe zachter de haartjes terug komen en hoe sneller en makkelijker de ontharing steeds zal gaan.

Ben je helemaal klaar spoel de pad dan af onder de warme kraan en laat deze drogen.

20131126_114332 (1)

Als laatste heb ik nog een TIP!

Bestel gelijk de NaturArgan Creme. Het is goed voor meerdere doeleinden en zorgt er voor dat je huid heerlijk ruikt en super zacht word. Smeer je huid lekker in na het gebruik van de Kristal pad voor nog meer zachtheid!

20131126_114127

 

Miranda heeft ook al een paar weken dankbaar gebruik gemaakt van de Kristal pads en zegt het volgende erover :

” Dit is zo handig! Geen verplichte scheerbeurten meer onder de douche, maar gewoon een beetje met een kristal pad over je ledematen wrijven tijdens het kijken van je favoriete serie en huppakeeee,…een haarloze en gereinigde huid! Een geschikte bodycrème of lotion erover en klaar ben je!  Ik heb een soortgelijk product gebruikt op mijn 14e en kan dit echt zo aanraden! De prijs lijkt veel maar als je ziet hoe lang je ermee doen kan ben je veel goedkoper uit dan wanneer je scheermesjes koopt. Ja. Dit product krijgt van mij een dikke 10!”

Wil je meer te weten komen over ontharen met de kristal pad, klik dan hier om de website te bekijken!

 

XxX Angela & Miranda

 

 

5 gedachten over “Allure Kristalpad ontharing by Angela

  1. Dat idee is niet nieuw, is er jaren geleden ook al geweest en toen ook al slechte ervaringen en ik heb geen gevoelige huid maar een soort fijn schuurpapier over je huid halen doet geen huid goed.

    1. Wij beweren ook niet dat het nieuw is , maar ikzelf gebruik hem drie keer per week en heb echt geen klachten. Niet al die nare verhalen geloven hoor.

  2. Hey.

    Ik heb dat ding ooit is gekocht op de markt. Bij mij werkt het niet. Kan ook best aan me tactiek liggen ofzo. Na hoop dat het voor de rest wel werkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.