Vlogje met Miranda : Update, hoe gaan we verder in 2014?

Vlogje met Miranda : Update, hoe gaan we verder in 2014?

Hoi allemaal!

Ik wilde graag weer een keertje gewoon tegen jullie “praten” en daar is het volgende filmpje uit voortgekomen. Nu moet ik ontzettend lachen omdat door het licht dat continue van de camera van mijn telefoon kwam,  mijn huid enorm geel lijkt op de film, maar ach, alles heeft zijn charmes zullen we maar zeggen! Dit ben ik hoe ik ben, net gedoucht, geen make up, gewoon lekker chill! In dit filmpje ga ik jullie vertellen hoe 2014 eruit gaat zien voor Expressing-Beauty en ook een beetje welke spannende tijd er voor mij gaat aanbreken….enjoy!

Liefs,
Miranda

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.