Art by Anke : Sieraden en meer met liefde

Art by Anke : Sieraden en meer met liefde

DSC_0381

Hoi Allemaal,

Al een poos volg ik Anke en haar zeer bijzondere creaties. Voornamelijk gemaakt met alcohol inkt. Ze maakt sieraden, maar ook tafels, vazen, doosjes en nog zoveel meer! Dus wil ik jullie allereerst vragen om haar Facebook pagina een like te geven want je wilt echt hard werk niet missen, en dan laat ik jullie nu de items zien die ik heb mogen ontvangen.

Anke heeft online haar eigen Art by Anke winkeltje, neem echt even een kijkje!

DSC_0374 DSC_0380

Is dit mooi, of is dit mooi? En het leukste is, een vlinder is niet het enige object waar je uit kunt kiezen. Er is een symbool voor iedereen!

Anke1

Hiernaast zijn er nog meer hangers en in overleg is er ook veel mogelijk.

Ik ontving ook een prachtige armband!

DSC_0378 DSC_0379

En in de shop heb ik nog veel meer schitterende , unieke armbanden gezien.

anke2

Zoals jullie zien is alles heel erg betaalbaar. En er gaat best wat werk in zitten, dus die prijzen kan ik wel waarderen.

Als laatst ontving ik deze schitterende ketting. Ik vind hem zo mooi dat ik hem niet durf te dragen haha!

DSC_0377

Ook deze ketting is weer gekleurd met alcohol inkt. Vindt je dit nou ook mooi en ben je benieuwd of je nu eindelijk dat unieke cadeau voor je moeder, oma, tante, zusje , beste vriendin of jezelf hebt gevonden? Volg dan de Facebook pagina van Art by Anke en de webshop.

Ik ben in elk geval onwijs blij met deze zelfgemaakte pracht en praal!

Liefs,
Miranda

DSC_0113

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.