Vegaoo.nl , want waarom zou je wachten op carnaval?

Vegaoo.nl , want waarom zou je wachten op carnaval?

DSC_0108

Hoi iedereen!

Verkleedspullen. Leuk voor de kinderen thuis, leuk voor een thema feest, leuk voor carnaval. Maar het is toch sowieso leuk? Je kunt het elke dag voor alles gebruiken, Het maken van gekke filmpjes, foto’s voor bijvoorbeeld Instagram. Je kunt het gebruiken om iemand te laten schrikken en ga zo maar door. Ik ontving van Vegaoo.nl  (en ik spreek het steeds verkeerd uit haha) een te gek pakket die ik aan jullie mag laten zien. Maar omdat ik een beetje verlegen ben, heb ik mijn gastblogger Priscilla gevraagd om me te helpen….kijk snel mee.

Of je nou Darth Vader wil zijn of prins William, alles is mogelijk bij Vegaoo! Priscilla heeft er zo haar eigen mening over. Als dat maar goed gaat. Dit is haar eerste aflevering van: ‘ What wel to wear’ .

Nou, dat heeft ze keurig gedaan al zeg ik het zelf. Ben je het nou met Priscilla eens, ga dan eens een kijkje nemen op Vegaoo.nl . Voor kinderen en volwassenen die nog niet helemaal volwassen zijn, haha! Ik ben superrrrrrr benieuwd wat jullie vonden van dit artikel!

Never grow up….

Liefs,
Miranda

555136_10200839854339680_899359468_n

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.