Artiesten in de spotlight : Lennon & Maisy (AANRADER)

Artiesten in de spotlight : Lennon & Maisy (AANRADER)

Hoi allemaal!

Zoals ik jullie al verteld heb ben ik echt een groot liefhebber van muziek, en het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik soms op Youtube op zoek ga naar het onbekende. In Amerika zijn deze zusjes van 13 en 8 zeker niet meer onbekend. De dochters van het duo “The Stellas” maken al jaren muziek en delen dat graag op Youtube.  Het heeft voor hen de toon gezet voor een hoop media aandacht en ik vind dat terecht want ik ben zelf groot fan! Wil je meer weten over de Stella zusjes lees dan verder want ik ga ook wat van hun muziek delen en je trakteert jezelf als je 2 minuten de tijd neemt om ernaar te luisteren!Ik vond dit geweldige duo toen ik de clip aan het bekijken was van Robyn met ” Call your girlfriend” . Ik zag in de rechterkolom een cover staan waar het leek alsof twee meisjes bezig waren met…een leeg pakje boter? Ik klikte hem aan en ben daar nog steeds heel blij mee, want ik werd diep geraakt door deze Amerikaanse Nick & Simon. Zo jong en dan al zo mooi samen kunnen zingen… ongelooflijk!

 

Eigenlijk hebben ze perfecte stemmen om lekkere country nummers mee te zingen en ik vind hun cover van Johnny Cash met “Ring of Fire” dan ook helemaal het einde!

 

Hun filmpjes zijn al meer dan 20 miljoen keer bekeken!! De dames zijn ook te zien in de Amerikaanse televisieserie “Nashville” . Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik zelf niet bekend ben met deze serie, maar ik zag vandaag op youtube dat Lennon en Maisy dus gecast zijn hiervoor! En als fan vind ik dat echt superleuk en heb ik zelfs een gilletje geslaakt van blijdschap!!

 

Het leukste van artiesten zo lang volgen op Youtube is dat je ze eigenlijk gewoon groot ziet worden! En elke keer als ik naar ze kijk dan inspireert mij dat om mijn eigen kinderen aan te sporen hun talenten te gebruiken, want ik ben ervan overtuigd dat iedereen talenten heeft. Zo willen mijn beide kinderen heel graag muziek maken en ik ben gaan sparen voor muziekles en ga zeer binnenkort mijn zoon zijn eerste gitaar geven en zorgen dat hij les krijgt. Mijn dochter zal daarop volgen.

Ik wil graag afsluiten met mijn, tot nu toe favoriete cover van de zusjes Stella, en dat is “I won’t give up” van Jason Mraz. Ik zal twee filmpjes plaatsen van deze versie. De bovenste is live bij Ryan Seacrest maar de link heeft het (hopelijk tijdelijk) begeven. Ik zet hem er toch neer want het is de mooiste versie. De onderste is hetzelfde nummer. Ook prachtig ingezongen maar op het bovenste filmpje nog gevoeliger en nog zuiverder.


 Klik hier om naar de officiële facebook pagina te gaan van Lennon & Maisy.
 Klik hier voor een korte biografie op Last.fm.

Oooohw vooruit! Nog eentje dan hahaha! Ik sluit vast af en hoop dat ik jullie prettig kennis heb kunnen laten maken met Lennon en Maisy! I love them!

Liefs,
Miranda

 

2 gedachten over “Artiesten in de spotlight : Lennon & Maisy (AANRADER)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.