Steviahouse : Naturally for you!

Steviahouse : Naturally for you!

Hallo Allemaal,

Vandaag wil ik jullie kennis geven van Steviahouse.nl , een online natuurwinkel met tal aan mens vriendelijke producten. Al vaker attendeer ik jullie op goede natuurlijke verzorgingsproducten en ik vind het belangrijk om dit zo nu en dan te blijven doen! Lees vooral verder..

Dit is wat Steviahouse zelf zegt over hun webshop en producten.

De online natuurwinkel Steviahouse dankt zijn naam aan een bijzondere plant Stevia (Stevia- Rebaudiana), ook wel bekend als honingkruid of Süßkraut. Dit honingkruid plantje wordt al honderden jaren door Indianenstammen in Zuid-Amerika gebruikt als natuurlijk en gezond zoetmiddel in spijs en drank.
Stevia staat voor bewust en gezond en daaraan hebben wij van Steviahouse onze naam willen verbinden.
Naast diverse Steviaproducten als stevia fluid, stevia poeder en stevia zoetjes, bestaat ons assortiment uit andere natuurlijke voedings-en verzorgingproducten en producten van natuurlijke oorsprong, die ons inziens niet mogen ontbreken in een bewuste en gezonde levensstijl. Onze voedingsproducten zijn tevens uitermate geschikt als ondersteuning bij afvallen of tijdens een dieet.

Bron : Homepage Steviahouse

 

Zoals jullie zien valt er genoeg te kiezen bij Steviahouse! Zoals talloze soorten zoetstof en zelfs zaadjes waarmee je het plantje waar de zoetstof van gemaakt wordt, zelf kunt kweken!  Ook zijn er genoeg andere dingen te vinden op het gebied van voeding en supplementen!

Wanneer je een leuk cadeau zoekt kun je ook terecht bij Steviahouse, zij verkopen ook erg leuke pakketjes met verschillende zepen en andere verzorgingsproducten. Klik hier om naar de geschenkpagina te gaan.

Ook verkopen zij dingen als thee en boeken over gezonde voeding. Nou jullie horen het al, gewoon even lekker zelf op de website gaan snuffelen is het beste. Teveel om op te noemen haha! Ik was natuurlijk vooral nieuwsgierig naar de verzorgingsproducten en ik heb wat zepen mogen ontvangen van Steviahouse waarvan ik de jasmijnzeep momenteel in de keuken gebruik en die bevalt me erg goed! Ik neem even de productfoto uit de website want jullie weten zelf hoe zepen er na verloop van tijd uit gaan zien, not very nice to take a picture of that haha!

De geur is heel lekker en je ruikt duidelijke de jasmijn erin terug. Mijn handen worden ook niet droog na het gebruik van de zeep, waar ze dat van zeep met veel onnatuurlijke ingrediënten wel worden. Ook kost hij maar € 2,99.

Steviahouse verkoopt natuurlijk nog veel meer verzorgingsproducten met lekkere natuurlijke bestanddelen! Neem vooral eens een kijkje op de site om meer te weten te komen over Steviahouse!

Kenden jullie Steviahouse al?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.