Beauty secret : Hoe blijf ik lekker zacht?

Beauty secret : Hoe blijf ik lekker zacht?

Elke liefhebber van verzorgingsproducten ontdekt het wel een keer : Je eigen beauty geheim. Ik heb het mijne zeker tien jaar geleden al ontdekt. Ik ben altijd al gek geweest van bodylotions en toen ik 14 was kocht ik een keer de bodylotion van Zwitsal en ben daar sindsdien niet meer mee opgehouden! Het ruikt lekker typisch en je wordt er heerlijk zacht van! Ik gebruik zelden een andere bodylotion!

Na het douchen vind ik het fijn om me in te smeren met een olie. Ik probeerde er diverse maar jullie raden het al, ik bleef enthousiast over de baby olie van Zwitsal! En ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er 1 gevonden heb die beter werkt dan deze.

Nu het buiten koud wordt en de koude wind mijn gezicht heel erg kan uitdrogen kies ik ervoor om mijn gezicht met een dikke crème in te smeren voordat ik naar buiten ga. Daarvoor kies ik de gezichtjes crème van Zwitsal! Het werkt echt perfect!

Dus ik zou zeggen, mensen stop met het kopen van die hele dure dingen die niet werken! Zwitsal is de ultieme en beste verzorgingslijn voor een zachte huid, zelfs als je allang baby-af bent! Ook om mijn make-up eraf te halen kies ik niet voor dure make up removers, maar gewoon voor een watje met een beetje baby olie. Het haalt de meest hardnekkige en gepigmenteerde make-up met een paar vegen van je gezicht.

De producten van Zwitsal zijn te koop bij alle bekende drogisterijen en zijn niet duur. Het is allemaal even fijn in het gebruik. Ik zou niet anders meer willen!

liefs!

Miranda -xxx-

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.