Etos limited editions review : Bronzer, glittermascara en nagellak

Etos limited editions review : Bronzer, glittermascara en nagellak

Vandaag was ik aan het neuzen in de Etos en toen zag ik daar de stand met de nieuwe limited editions. Er zaten veel leuke dingen bij zoals metallic zilver en gouden oogpotloden, glitter eyeliner, waterproof oogschaduw etc. Ik heb een glitter mascara meegenomen, een bronzer en een nagellak.

Laten we beginnen met de glitter mascara.

Omdat ik niet de hele dag met glitters op mijn wimpers wil lopen, maar wel heel nieuwsgierig ben, heb ik de mascara uitgeprobeerd op een kunstwimper. Op de linker zit dus geen mascara, en op de rechter wel.  Het is misschien niet zo heel goed te zien door het gebruik van de flits maar ik kan garanderen  dat het werkt als een trein! Heel erg leuk voor de kerst, oud en nieuw of een ander feestje!

Dan de bronzer. Ik moet toegeven dat ik er nog nooit 1 gebruikt heb. De reden hiervoor is omdat, wanneer ik de reviews zie van andere bloggers, ik altijd vind dat een bronzer mensen zonnebank bruin doen laten lijken. En daar ben ik eigenlijk geen voorstander van. Maar omdat ik niet flauw wil zijn en op de zaken vooruit wil lopen, heb ik de bronzer van de limited editions van Etos toch maar meegenomen.

Van te voren wilde ik mijn gezicht egaal maken. Dit doe ik door een beetje van de BB cream van Garnier te mengen met een drupje Zwitsal bodylotion.

Dit doe ik omdat de zogeheten BB cream van Garnier naar mijn ervaring veel weg heeft van een ietwat oranje-makende foundation. Dat is prima als je ’s nachts uitgaat, maar overdag in het zonlicht is het , onverdund, toch een beetje teveel van het goeie. Daarna heb ik me opgemaakt zoals ik dat altijd doe. Hier heb ik de bronzer nog niet aangebracht.

Toen ben ik de bronzer aan gaan brengen met het kwastje uit mijn Etos blush die daar prima voor te gebruiken is. Ik hoop dat het verschil een beetje te zien is.

Helaas lijkt het door de flits of het niet goed uitgesmeerd is, haha. Maar goed dat is dan even niet anders. De bronzer heeft een subtiele gouden shimmer. Op de camera is niet goed te zien dat mijn vermoedens kloppen over het zonnebank-bruin effect. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dat erg mooi vinden, maar ik zelf zou deze bronzer niet dagelijks gebruiken. Verder is het een prima product.

Daarnaast zag ik wat mooie nieuwe nagellakjes van Etos en besloot de goud kleurige mee te nemen. (ik houd erg van goud wat betreft cosmetica). Omdat ik lange tijd bezig ben geweest met nail art heb ik erg last van broze en kwetsbare nagels, en daarom besloten om een poosje geen nagellak te gebruiken en mijn nagels wat rust te gunnen. Omdat ik toch graag wilde laten zien hoe dit lakje eruit ziet heb ik hem toegepast op een stukje wit papier.

Het is een hele mooie , wat donkergoud achtige nagellak met een mooi subtiel glitter effect! Zeker ook weer een leuk product voor de feestdagen!

Deze producten kosten alle drie minder dan 5 euro en zijn te koop bij de Etos. De BB cream van Garnier kost 10 euro en is te koop bij de meeste drogisterijen.

Er zitten nog meer leuke nieuwe producten in de limited edition collectie van Etos. Ik zou zeggen neem eens een kijkje!

Liefs,

Miranda -xxx-

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.