Betaalbare kunst online! www.schilderij.nl

Betaalbare kunst online! www.schilderij.nl

schilderij.nl

Ben je de simpele IKEA schilderijen die iedereen thuis aan de muur heeft hangen ook zo beu? Maar u heeft geen tijd of geld om dure galerijen te bezoeken? Of heb je gewoon een lege muur die wel wat opfleuring kan gebruiken? Dan is Schilderij.nl de oplossing. Hier vindt je een ontzettend veel gave en uiteenlopende schilderijen. Van moderne kunst tot aan naaktschilderijen je hebt hier echt bijna alles.

Je kan zelf bepalen of je een gedrukt schilderij wilt hebben of dat het handgeschilderd is. De gedrukte varianten zijn over het algemeen goedkoper maar ze zijn niet te onderscheiden van echte schilderijen. Ik vindt zelf authenticiteit belangrijk, ook al is het een reproductie, als het handgeschilderd is dan heeft het schilderij wel iets ‘unieks’. Als je meer van de fotokunst bent kan je hier ook goed terecht. Ze hebben verschillende soorten fotokunst. Zwart-wit foto’s of foto’s gedrukt op plexiglas voor een modern effect.

schilderij1

Categorieën

De site zelf is erg overzichtelijk. Naast de zoekfunctie van de site zelf is het vinden van je favorieten schilderijen erg makkelijk. De werken zijn op meerdere manieren onderverdeeld in bijvoorbeeld thema’s, stijl en kunstenaars. Wat ik nog meer ontzettend leuk vindt aan de site is dat je er de meeste bekende meesterwerken kan bestellen. Kan jij het je voorstellen? Je eigen Nachtwacht of van Gogh aan de muur? Dat is toch gaaf!

Mijn favoriete categorieën zijn dan ook Meesterwerken en Pop Art. De Meesterwerken zijn prestigieuze klassiekers. Zo zijn er onder andere de schilderijen uit de reeks Sterrennachten en Zonnebloemen van de enige echte Vincent van Gogh verkrijgbaar. Kunstwerken waar mensen geld voor betalen om te zien in musea kan jij voor een aanzienlijk leuke prijs thuis aan de muur hangen. De Pop Art schilderijen spreken mij ook erg aan. Ze zijn eigentijds en kleurrijk. De werken kunnen heel bepalend zijn voor de sfeer die de kamer uitstraalt.

schilderij2

Je kan ook zelf bepalen hoe groot het schilderij wordt. Zo kan je van bijna postzegelformaat tot aan een meter bij anderhalve meter bestellen. Daarnaast hoef je ook niet op zoek naar een lijst. Deze kan je er gewoon bij bestellen en u krijgt hem ingelijst en met een ophangsysteem toegestuurd. Het is ook erg prettig dat je gewoon via iDeal kan betalen. Je kan hem ook achteraf betalen. Verder kan je ook nog met PayPal of gewoon met je creditcard afrekenen. Erg makkelijk dus!

Houden jullie ook van kunst en waar gaat jullie voorkeur naar uit?

 

nieuweliefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.