My new music crush : Lana Del Rey by Miranda

My new music crush : Lana Del Rey by Miranda

Lana+Del+Rey+perfect

Hoi allemaal,

In de eerste instantie was Lana Del Rey niet echt een artiest die mijn aandacht trok. Tot het nummer ” Young and Beautiful” een poos geleden uit kwam. Sindsdien ben ik me gaan verdiepen in deze artieste en ik wil jullie graag wat van mijn favoriete nummers van haar laten luisteren. Ik ben inmiddels verliefd geworden op haar melodramatische stem!

Lana Del Rey werd op 21 juni 1986 geboren als Elizabeth Woolridge Grant. Voor meer informatie over haar achtegrond, klik hier!

Lana Del Rey

Inmiddels is Lana Del Rey een fenomeen en hebben vele mensen haar en haar muziek in hun harten gesloten. Wat ik altijd heel belangrijk vind is , kunnen artiesten ook mooi live zingen? (er zijn artiesten die eigenlijk een inkomen hebben dankzij het paneel in de opnamestudio en niet vanwege hun”mooie strotjes” ).  Ja, lana kan heel mooi live zingen!

Hier is ze live bij American Idol met het nummer dat de doorslag gaf voor haar carriere, “Video Games”!

 

En hier zingt ze het nummer “Without You” live. Ook een prachtig nummer!

 

Mijn twee favoriete Lana-nummers zijn toch wel “Summertime Sadness” en “Young and Beautiful”.

Helaas zijn er mensen die haar muziek bestempelen als “freaky” en “boring”. Ik denk inderdaad dat haar muziekstijl er 1 is die niet iedereen in de smaak valt. Je moet als het ware “voelen” en “begrijpen” wat ze zingt. Haar muziek moet echt bij je binnen komen wil je het kunnen waarderen. Daar hou ik van!  Een ander nummer van haar waar ik ook echt kippenvel van krijg is “Cruel World”. Hieronder te zien met de songtekst.

lana-del-rey-young-and-beautiful-kaskade-remix

 

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van Lana Del Rey!  

10402573_10203940425052010_2391548271469160830_n

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.