Burt’s Bees Lip Crayon Napa Vineyard + Boho – Oogschaduw mat 115 – Raspberry

Burt’s Bees Lip Crayon Napa Vineyard + Boho – Oogschaduw mat 115 – Raspberry

DSC_0312

Hoi allemaal!

Verkoopt Burt’s Bees make up? Dat heb ik nooit eerder geweten dus toen ik deze zag MOEST ik hem hebben! Ook was ik heen benieuwd naar de roze oogschaduw van Boho, aangezien goud en roze mijn favoriete oogschaduw kleuren zijn. Ik maakte wat swatches, benieuwd?

Hier zijn de productfoto’s en de swatches.

DSC_0304 DSC_0305 DSC_0315 DSC_0321Ik ben zeer tevreden over de pigmentatie van beide producten. Vooral de lip crayon kwam goed uit toen ik me niet op had gemaakt op mijn werk. Ik zeg altijd maar zo : Een knallende lipkleur doet wonderen!

DSC_0325Mijn excuses voor de vage foto. De Boho oogschaduw ga ik nog even bewaren voor als de nood aan de man is. Ook vindt ik de verpakking veel te mooi om hem op te maken haha. Maar ook deze lijn heeft veel meer mooie kleuren. Hij is bij Big Green Smile te koop voor  € 8,50.

De Burt’s Bees lip crayon komt ook in veel meer mooie kleuren maar dit is toch wel veruit wat het dichtst bij mijn smaak komt, lekker donker! Big Green Smile verkoopt nog meer kleurtjes van deze crayons die trouwens verrassend goed blijven zitten. Ze kosten per stuk € 11,99.

_mNgK71qcDU9qKSl3D0NGg-normal

 

Welke kleur zou jij kiezen?

0216

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.