Victoria’s secret Bombshell ~ parfum

Victoria’s secret Bombshell ~ parfum

DSC_0299

Hallo allemaal,

Toen ik DIT luchtje zag staan in de Etos heb ik hem last minute tijdens het afrekenen in mijn mandje gegooid. Het was een waar kassa koopje, alleen vergaten ze bij mij de korting eraf te halen. (Heb ik weer, had me 20,00 euro gescheeld!). Ik had hem van tevoren niet geroken, want Victoria’s Secret staat zo goed aangeschreven dat ik er blindelings op vertrouw dat hij lekker ruikt. Deze parfum is uit een collectie van 2011.

DSC_0300

Ik maakte hem open en ik heb een stuk of 30 parfums in huis maar dit is toch verreweg wel de lekkerste! En dat betekend dat hij het wint van de Lanvin parfum waar ik eerder over schreef.┬á Deze geur is een combinatie van paarse passievrucht, pioen roos en vanille orchidee. Hij is erg lekker. Ik zou niet eens weten hoe ik hem zou moeten omschrijven. Een explosie van “female power”, zou je kunnen zeggen. Heel sensueel ook.

DSC_0301Victoria’s Secret heeft nog veel meer te bieden, klik hier voor de originele website. Ik ben superblij met mijn aankoop en zoals jullie al wel kunnen zien zal het niet lang duren voordat hij op is haha! Wat is jullie favoriete parfum?

0216

 

2 gedachten over “Victoria’s secret Bombshell ~ parfum

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.