Burt’s Bees lipbalm by Miranda

Burt’s Bees lipbalm by Miranda

009

 

Hoi iedereen,

Al geruime tijd stonden producten van Burt’s Bees op mijn verlanglijstje en toen ik dan eindelijk een product van dit merk zag hangen in onze eigen Kruidvat besloot ik hem mee te nemen. Het is een klein schattig blikje met lippenbalsem met een toevoeging van pepermunt en vitamine E. Kijken jullie mee?

Op de achterkant van de verpakking staan netjes zoals het hoort de ingrediënten zoals het hoort.

012

Het blikje zelf is echt super schattig!

burts

 

Aan de substantie moest ik even wennen, ik vind deze vrij hard en daarom moet je lang en hard wrijven voordat er voldoende op je vinger zit. Eenmaal aangebracht beginnen mijn lippen te tintelen van de pepermunt, wat niet onprettig is. Deze geur is ook goed te ruiken, wat het echt een frisse balsem maakt!

burts2

 

Nog een voordeel is dat deze balsem lang blijft zitten zonder dat je echt te duidelijke voelt dat je iets op je lippen hebt. Ik weet niet of iedereen dat een voordeel vindt, maar ik wel!

Ik kocht deze balsem voor maar 3 euro bij de Kruidvat.

WAT IS JULLIE FAVORIETE PRODUCT VAN BURT’S BEES TOT NU TOE?

hoi1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.