Essence colour & go “Sparkle and Sand effect” by Miranda

Essence colour & go “Sparkle and Sand effect” by Miranda

024

 

Dag allemaal!

“Wat een leuk lakje”,  dacht ik, toen ik deze nagellak op andere blogs voorbij zag komen. De lakjes met het “zand” effect zijn toch helemaal in en ik vind het leuk dat ook Essence hierin een poging doet en besloten heeft niet achter te blijven. Maar is het wel zo’n succes?

Veel andere bloggers waren vol lof over deze lak. Het zand-effect is zeker aanwezig!

essne

 

Uiteraard was ik weer ongeduldig en heb ik mijn nagels gelakt bij schemerlicht , ALWEER! Ik moet daar echt mee gaan stoppen, want de volgende morgen schrik ik altijd van mijn eigen slordigheid! Op bovenstaande foto zie je de nagellak na twee laagjes.

Ik denk dat er van deze lak echt wel 3 laagjes op je nagels mogen voor een mooie dekking. Het kleurtje is niet rood, zoals ik dacht. Eerder een soort donker roze. Ik ben helaas pindakaas, echt niet heel erg weg van deze nagellak.

HEBBEN JULLIE DIT LAKJE AL GEPROBEERD EN WAT VONDEN JULLIE ERVAN?

030

Eén gedachte over “Essence colour & go “Sparkle and Sand effect” by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.