By Angels : Wierook en Pendelen.

By Angels : Wierook en Pendelen.

blog 001

Hoi allemaal!

Dit is weer een spirituele blog, I love it! En waar ik vooral van hou is goede wierook. Veel mensen krijgen er hoofdpijn van, dit is simpelweg te verlichten door een raam te openen als je dan toch wierook wilt branden. By Angels is echt een prachtige en overzichtelijke webshop voor al je spirituele wensen. Een dikke vette aanrader, want ik verslijt er een boel maar deze site is echt mooi gebouwd ook! Over de levensboom ketting op de foto gaan we het een andere keer hebben. Nu: Pendelen en wierook!

blog 003

Ik moet nogmaals mijn excuses maken voor de kwaliteit voor de foto’s. Ik heb voor nood een oude camera, maar beschik momenteel niet over iets beters, daar ik een onverzekerde telefoon kapot heb laten vallen en het maken van het beeldscherm is bijna net zo duur als een fatsoenlijke telefoon. Ik ben dus aan het sparen!

Deze prachtige pendel met chakra kraaltjes  kost amper een tientje en is zo ontzettend mooi. De kop is van rozenkwarts. Wanneer gebruik je een pendel? Is het zwarte magie? Nee. Het is een hulpstuk die geschikt is voor een “ja” , ” nee” of ” misschien” antwoord. Wat moet je doen? Je houdt de pendel heel stil vast en stelt een vraag. Je hoeft niet met je hand te bewegen want je gidsen, geven meestal antwoord door de pendel heen en weer te laten gaan voor een negatief antwoord, een rondje te laten draaien voor een positief antwoord en een half rondje voor een twijfelgeval. Voor de spirituelen onder ons een musthave!

blog 004

Geloof het of niet, maar een goede wierook is lastig te vinden! De Xenos verkoopt een hele lekkere in een roze doosje maar meestal ben ik op die neppe van goedkope winkels niet zo dol. Een goede wierook heeft een korrelige structuur en is donker van kleur. Doe jezelf een lol, en haal het bij een spirituele winkel. Wat jullie zien op de foto aan wierook heeft mij als liefhebber heel gelukkig gemaakt! En je betaald amper 3 euro voor 3 pakjes. Heerlijk! De geur is alles wat je ervan mag verwachten en mijn lieveling is de Seven Arcangels. Er zitten zeven pakjes wierook in, die verschillende engelen representeren. Al moet ik zeggen dat de andere twee ook echt heerlijk zijn! Ben je nu iemand die snel hoofdpijn krijgt van wierook? Vraag dan altijd even raad aan de verkoper.

Volgende keer bespreek ik weer een leuk topic op spiritueel gebiedt. Voel je vrij om je tips te delen!

Liefs,
Miranda

IMG_20160622_203641

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.