Shakeplus: Voor een weg naar een slanker en gezonder leven.

Shakeplus: Voor een weg naar een slanker en gezonder leven.

maaltijdshake-vanille

Hoi allemaal!

De komende tijd ga ik machtig veel bloggen over afslankproducten! In combinatie met een ander voedingspatroon en , jawel, dieetpillen en shakes, kan ik ondanks mijn ongeneeslijke schildklierziekten toch een klein beetje afvallen! Van Shakeplus kreeg ik een aantal zakjes om een lekkere shake mee te maken en mijn ervaring met de shake te delen met jullie. Elke dag vervang je twee maaltijden met een shake. Ik raadt aan het ontbijt en de lunch, omdat het avondeten meestal , indien het gezond is, veel essentiële voedingsstoffen bevat. 

shake

Zoals jullie zien mag je tussendoor best wat eten. Hierover kun je gerust advies vragen aan de verkoper. En stress is ook niet meer nodig. Want het is niet ALLEEN maar een afvalproduct, het is een maaltijdvervanger op alle mogelijke manieren.

Op de website van Shakeplus kun je een kijkje nemen in het assortiment van de Shakeplus Producten.  Zo heb je al 1 pot met shake beker voor €39.
6 Potten zijn goed voor meer dan 120 maaltijden en kosten €189. Dat mag heel veel lijken, maar reken maar even uit wat je gemiddeld zou uitgeven aan 126 maaltijden. Je mag zes smaken kiezen, wat nog veel leuker is !

6potten-maaltijdshake

Ik vind de shakes lekker, maar met de 250 ml melk wel wat slapjes. Het is persoonlijk, maar ik raad aan om half melk en half yoghurt te nemen en dat met de poeder in de blender te doen voor een shake waar je ook echt lekker vol van raakt.
shake2

Ik ben zeker een voorstander van de werkwijze van Shakeplus. Je wordt niet aan je lot overgelaten en kunt altijd om raad vragen. De shakes zijn snel klaar, gezond, en betaalbaar. Check de website van Shakeplus voor meer aanbod van de pakketten.

Liefs,
Miranda

DSC_0281

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.