Cadeautip By Renee

Cadeautip By Renee

Santanabox3

Een vriendin van mij was pas geleden jarig en je kent het wel.. je wil iets speciaals doen maar je weet niet precies wat.
Wat vind mijn vriendin nou ECHT geweldig?
mijn vriendin heeft altijd Beautyboxen zoals Glossybox en Waatbox dus ik besloot voor haar een Santana (haar naam) box te maken!
zie hier hoe het moet:

1. Pak een oude beautybox.
Ik had die van de Glossybox nog.

2. pak een of meerdere kleuren inpakpapier.
Ik had fel roze.

3. pak het doosje helemaal in zodat je niet meer kunt zien welke box het werkelijk is.

4. Ik had bij de Xenos toevallig zebra papier gevonden dat aan een kant plakten maar je kunt ook gewoon inpakpapier gebruiken. let wel op dat als je lijm gebruikt het niet doordrukt want dat zou zonde zijn.
dit papier heb ik een de bovenkant van de deksel, onderkant van de deksel en helemaal onderin de doos gedaan.

Santanabox

5. voor de deksel heb ik aardig wat rhinestones gebruikt, deze kun je krijgen op marktplaas, ebay of een nail art winkel.
Ik heb de S van Santana op de deksel gemaakt en een kader er om heen gezet.

6. koop wat leuke spulletjes om in de box te doen.
Je hebt veel spulletjes nodig om de box te vullen dus je kunt het beste wat goedkopere producten kopen bijvoorbeeld van Essence voor makeup. Ik ben bij de Action en Big Bazaar geweest voor de spulletjes en ik had chocolade, make-up, haarproducten, armbandjes en producten voor in de douch. minis zijn ook leuk om de box mee te vullen.. wie houd er nou niet van minis!?

7. ik heb wat zilver keukenfolie gepakt en er met lintjes een strik om gemaakt om de echte beautyboxen na te bootsen op mijn eigen manier.

Om dit te maken heb je ongeveer 2 uur in beslag.
het resultaat is super! het doosje kan altijd bewaard blijven.

Santanabox2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.