Mini-Shoplog Primark By Amber

Mini-Shoplog Primark By Amber

Afbeelding

Mini shoplog Primark

Heej allemaal,

ik heb voor jullie weer een klein shoplogje van de Primark, met een klein verhaaltje hoe de dag verlopen is.

We gingen eigenlijk alleen maar naar Rotterdam om naar de primark te gaan, we gingen voor de eerste keer die kant op en wisten wel dat het druk zou worden, dus reden we al om half 8 weg. En gelukkig toen we er eenmaal was het nog rustig, maar natuurlijk werd het super druk, en kon je sommige dingen amper pakken…

We waren daar dus om kleding te kopen, en ik heb een hoop leuke dingen gekocht, maar geen kleren! Op de onderste etage waren alleen dames maten en het paste allemaal niet of ik vond het gewoon niet mooi. Dus gingen we naar boven voor de kindermaten, maar dat vond ik dan weer een beetje kinderachtig. Dus ik ging maar voor de beauty producten en sieraden. Een hele opluchting, want dat waren wel leuke dingen.

Gelukkig heb ik nu wel andere leuke dingen van de Primark, maar ik zelf zou er niet meer speciaal naartoe rijden, want het is 75 minuten in de auto zitten en dat alleen voor de heen weg.

Maarrrr nu laat ik jullie mijn aankoopjes zien!

 Als eerst kocht ik deze o zo cute nagellakjes!

Afbeelding

Er zitten per pakje 4 potjes nagellak in van 6ml en kosten 2,50! Dus ik nam er meteen 3 mee:D

Ook kocht ik deze zwarte riem, deze koste me maar 3,50
Afbeelding

Deze heb ik eigenlijk gekocht om maskertjes mee aan te brengen, dat lijkt me iets fijner als met m’n handen. Maar ik vond hem ook zo lekker zacht! Deze zachte kwast kostte 2 euro.
Afbeelding

En deze ketting vond ik zó cool! Dit zijn drie kettingen, en als je ze allemaal tegelijk om je nek hebt, heb je een mannetje; snor, bril en hoedje. En dat voor maar 3 euro.
Afbeelding

Ik heb al ooit een snor ring gehad maar die was kapot gegaan, en nu zag hier een snor ring liggen dus die had ik gekocht voor 2 euro.
Afbeelding

En als laatst heb ik deze gouden oorbellen gekocht voor ook 2 euro, ik vind ze echt heel mooi, maar als ze aan je oor hangen, zie je meer de zijkanten, erg jammer. Maar toch vind ik ze erg mooi 😀
Afbeelding

XoXo Àmber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.