Catrice “Candy Shock” collectie.

Catrice “Candy Shock” collectie.

Hallo iedereen!

Het wordt weer lente! En wat is er nou toepasselijker dan dat Catrice rond die tijd weer met een nieuwe collectie komt. Dit keer zal de limited edition gebaseerd zijn op mierzoete snoepwinkel-pastel kleurtjes!

Zeker even kijken naar deze lieve verzameling van beauty-objecten!

 

Soft baked eyeshadows in 4 prachtige kleurtjes.

C01 I Scream: Ice Cream!, C02 Play It Blue, C03 Bring Me Peach en C04 It’s Honey Money.

Deze oogschaduws zullen 3,89 euro per stuk gaan kosten.

De trend van dit moment! Kaviaar nagels. Daarin mag ook Catrice niet achterblijven en dat gebeurd dan ook niet! Verkrijgbaar in de twee kleuren op de foto zullen deze potjes te koop zijn voor 2,99 per stuk.

Ook de rest van de nagels mogen niet vergeten worden ! Daarvoor heeft Catrice deze zoete nagellakjes!

C01 I Scream: Ice Cream!, C02 Play It Blue, C03 Bring Me Peach en C04 Vanilla Love

Deze zullen te koop zijn voor 2,69 euro per stuk.

 

Dan deze prachtige highlighter die ik zeker wil hebben! Te koop voor 4,99 mag deze geweldige aanwinst straks niet in je persoonlijke stash ontbreken!

Oooo! Superhandig! Een lip peeling die de losse velletjes helpt van je lippen af te halen. Verreikt met echte suiker deeltjes voor dat lekkere scrub effect! Met een subtiel fruitsmaakje zal deze “tool” straks in de schappen liggen voor 2,99 euro.

 

 

Dan weer een veelbelovende blush van Catrice. Nu al een lust voor het oog. Ik ben de laatste tijd erg into blushes , dus zeker weten heel benieuwd naar dit exemplaar! Deze zal te koop zijn voor 4,59 euro.

Lipstick, mijn nieuwe verslaving. Waar ik er eerst echt een vreselijke hekel aan had, kan ik er nu niet genoeg hebben! Ik ben dan ook erg blij dat Catrice haar collectie lipsticks  tijdelijk gaat aanvullen met deze twee prachtige kleuren. Dit zijn gepigmenteerde lippenbalsems die een mooie subtiele kleur moeten geven. Deze gaan 3,99 euro per stuk kosten.

C01 Bring Me Peach en C02 Sugar Shock

Al met al een super mooie collectie en ik kan echt niet wachten! Helaas zal dat wel even moeten, want pas in April liggen deze mooie dingetjes op ons te wachten! Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat lijkt jullie het mooiste product uit deze collectie?

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.