Catrice en Essence : nieuwe collecties februari/maart 2013

Catrice en Essence : nieuwe collecties februari/maart 2013

Hallo allemaal!

Het leuke aan cosmetica lijnen zoals die van Catrice en Essence is, dat ze steeds nieuwe thema make up hebben! Zo zal dat voor beide merken ook zijn in februari en maart.

Catrice zal komen met de ” NEO GEISHA ” lijn. De producten die zullen verschijnen zijn geïnspireerd door de look die vrouwen veel dragen in Azië . Zo worden er allerlei kleuren gecombineerd met toch ook wel een westers tintje.

Hieronder een greep uit de collectie die in februari (weet niet precies wanneer in februari) in de schappen zal liggen.

Mij lijken het prachtige producten. Het heeft zeker mijn interesse en ik denk dat ik er heel wat van ga kopen! Ik kan niet wachten!

 

Dan verder met Essence. Dit merk gaat een “Vintage District” lijn uitbrengen die wat retro aan moet doen.

Ik moet eerlijk zeggen, ik heb gezien wat er uit gaat komen en niet alles lijkt me even mooi. Ik vind persoonlijk veel kleuren te kinderachtig, te poppig. Alleen de blush en de nail art dingetjes lijken mij ontzettend mooi. Hieronder zie je wat er uit gaat komen van Essence half februari.

Als liefhebber van Nail art ga ik deze zeker weten kopen!! Hier kan ik wel iets mee!

Ook deze blush lijkt me super mooi!!

Dit lijkt me ook nog wel leuk om te hebben, een duo van lipgloss en lipstick in 1.

Maar de Catrice lijn heeft zeker mijn voorkeur!

Nog eventjes geduld hebben dan maar….

 

Liefs,

Miranda -xxx-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.