Beauty wishlist by Miranda

Beauty wishlist by Miranda

Hoi Allemaal,

We kennen het allemaal wel. Dat supermooie sierraad, of make up product o.i.d., dat je zo graag wilt hebben maar een beetje te duur vindt, of er niet aan toe komt om het te kopen.

Vandaag wil ik graag laten zien welke dingen ik graag zou willen hebben, en vertellen waarom ik ze nog niet gekocht heb of niet ga kopen.

Een hele poos terug zag ik in de etalage van een dure juwelier een schitterende rij ringen van Swarovski! Het is de Swarovski Chic lijn en de ring is in meerdere kleuren uitgebracht maar de blauwe had toch wel meteen mijn attentie!

En zo zijn er nog meer kleurcombinaties! Dit moeten wel de mooiste ringen zijn die ik ooit gezien heb, en zowieso ben ik helemaal fan van de Swarovski sieraden. Echter kost deze ring al om en nabij de 200 euro en dat is mij toch een beetje te gek voor iets dat je “alleen maar om je vinger schuift” .

 

Dan verder met het volgende. Als groot fan van de serie “Keeping up with the Kardashians” wil ik natuurlijk heel graag een item bemachtigen uit hun cosmeticalijn “Khroma” .

Deze lijn bevat veel verschillende dingen zoals lipgloss, nepwimpers etc, maar in het bijzonder vind ik de palettes heel gaaf!

Degene die ik het liefste zou willen kopen is die van Khloé. Ik vind dat daar wat lichtere kleuren in zitten die beter bij mijn huid zouden passen.

Deze palettes worden onder andere online verkocht bij www.khromabeauty.eu en gaan over de toonbank voor 16,95 euro.

Dit zou ik er nog wel aan willen uitgeven maar niet heel snel. Ik denk dat ik hem nog wel aan ga schaffen.

 

Dan heeft Bourjois ook nog een aantal palettes die ik graag zou willen hebben die gewoon verkocht worden bij de plaatselijke drogist.

Ik weet niet uit mijn hoofd wat ze kosten , ik geloof rond de 15 euro per stuk. Ik vind dit toch wel veel geld voor het kleine beetje dat erin zit. Grote kans dat ik er zeker 1 ga kopen wanneer dat in mijn budget past.

 

Dan is er een mascara van Rimmel waar ik goede dingen over hoor! Ik heb het over de “Sexy curves” mascara. Ook hiervan weet ik de prijs niet uit mijn hoofd maar deze zal ook om en nabij de 15 euro liggen. Dat vind ik persoonlijk wel veel geld voor een mascara en aangezien ik nog een stuk of 8 mascara’s heb liggen , maak ik die eerst op en misschien dat ik deze daarna ga kopen.

 

Dan verkoopt de Douglas een heel mooi NYX pallette! Ik vind vooral de Box of Smokey Look Collection mooi. Er zit een beetje in van alles dat ik mooi vind!

Deze pallette kost € 25,37 en dat betekend in mijn geval sparen! Maar ik hou hem in gedachten en voor dit palette zou ik het er zeker voor over hebben!

 

Dan verkoopt de ICI Paris XL natuurlijk de Philosophy producten. Er zijn twee dingen die ik daarvan graag eens uit zou proberen maar wederom aan de (te) dure kant vind.

Ten eerste de Melon Daiquiri shower gel! Het is tevens een shampoo en bubble bath! Ik ben gek op alles wat naar meloen ruikt, het is zo lekker fris en heeft vaak een mooi kleurtje!

Deze fles kost € 17,23 en eerlijk is eerlijk, normaal geef ik niet meer uit dan 5 euro aan mijn douchegels. Ik zou deze niet gauw kopen, eerder cadeau vragen!

Dan is er nog een Philosophy product dat mijn aandacht heeft, en dan voornamelijk omdat andere bloggers en heel goed over te spreken zijn, en ik zelf ook wel houd van een lekker zacht gezicht.

Ik heb het natuurlijk over The Microdelivery Peel.

Deze set kost, hou je vast…€ 64,02!! NOOIT en ten immer zal ik dat hieraan uitgeven!! Heel jammer die prijs! Voor veertig euro minder had ik het zeker willen hebben! Ik blijf wel scrubben met mijn Kruidvat producten, daar word ik ook lekker zacht van!

Verder naar iets anders dat te koop is in de ICI Paris XL. Merk cosmetica. Ik wilde toch eens weten waarom andere bloggers zo graag palettes e.d. hebben van bijvoorbeeld Dior, Chanel, Burberry…dus heb ik deze collecties eens grondig bekeken. Zoals verwacht was ik echt niet onder de indruk…TOTDAT ik aankwam bij het gedeelte van de Yves Saint Laurent!  Mijn oog viel op een hele bijzondere, witte, parelmoer/holografisch achtige oogschaduw. Deze komt in een setje van 4 kleurtjes.

De prijs is echter om en nabij de 50 euro!!!! voor dit setje! Maar de Yves Saint Laurent heeft wel prachtige make-up , in hele mooie verpakkingen, met handige applicators en kwastjes erbij. Ik heb zeker een kwartier mijn ogen uit gekeken. Hier nog wat dingen van de YSL.

En zo waren eigenlijk alle cosmetica van dit merk ronduit prachtig, maar veel te duur voor mij!

 

Om even in het kader “oogschaduw”  te blijven is er natuurlijk iets dat niet mag ontbreken aan mijn wishlist! Juist! Een NAKED palette van Urban Decay! Ik vind persoonlijk de NAKED 2 palette het mooist met zijn mooie natuurlijke kleurtjes!

Perfect voor mij, want met mijn donkere haren en ogen zijn bruintinten en aardetinten echt van toepassing! Hij is onder andere te koop bij www.beautybay.com  en daar kost hij €43.37 euro. Hmmm…twijfelgevalletje.  Voor twaalf kleurtjes die super populair zijn vind ik het op zich nog wel redelijk.  Misschien dat ik hem nog eens aanschaf.

 

Als laatste is er een luchtje dat ik super graag wil hebben!! Als je hem ziet hoef ik niet te zeggen welke het is want dat weten de meesten wel! De herkenbare flesjes spreken boekdelen maar ik wil het liefst de geur :

Jean Paul Gaultier
Classique

Ik vind hem zo lekker! Hij ruikt charmant, de geur schreeuwt bijna klasse. Hij is niet te zoet, niet te zwaar en je herkent hem meteen! Voor 20 ml betaal je ongeveer 35 euro en voor 75 ml betaal je ongeveer 66 euro.  Ik ga het kleine flesje zeker weten nog een keer kopen! Ik MOET hem gewoon hebben!

 

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die ik graag zou willen hebben. Maar dit zijn toch wel degenen die ik het liefst zou hebben.

Wat zouden jullie graag willen hebben wat je niet gelijk kunt kopen?

 

Liefs,

Miranda -xxx-

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.