Catrice “mint me up” by Daphne

Catrice “mint me up” by Daphne

Hey iedereen!

Hier is ‘ie dan: mijn eerste echte gastblog op Expressing-Beauty! Vandaag review ik voor jullie een nagellak van het merk Catrice. Voor degenen die mij nog niet kennen: ik ben een ramp met nagellak. En nagels. Ik bijt al van jongs af aan mijn nagels, maar op het moment gaat het goed en zijn mijn nagels al aardig aan het groeien.

Genoeg over mij en mijn bad habits, laten we eens kijken naar de nagellak! Het lakje ’36 Mint Me Up’ is van het merk Catrice. Volgens de naam is het lakje mintgroen, ik vind hem gewoon groen. Ik zocht al tijden naar een mintkleurtje maar helaas, dit is niet de kleur die ik zocht. Ondanks dat vind ik het toch een mooie kleur! Ik had nog geen groen in mijn collectie, dus het is sowieso een aanwinst voor mijn stash!

De verpakking is heel standaard, zoals elk ander Catrice lakje. Glazen potje met een zwarte dop, niet veel bijzonders. Het kwastje is breed en lakt heel fijn!

 

Op de achterkant staat het volgende:
‘Nagellak voor ultieme kleur, ultieme glans en ultieme dekking.’

Het potje bevat 10 ml product en de nagellak is 36 maanden (dus 3 jaar) houdbaar. Ben je benieuwd naar de swatches?

Na 1 laagje dekt de lak al behoorlijk goed. Je ziet de witte randjes van mijn nagels er nog wel doorheen.

 

Na twee laagjes is het al perfect! Enorm goede dekking en wauw, wat droogt deze lak snel! Ik ben fan!
Toen ik de lak eens wat dichterbij ging bekijken viel me iets op. Het is namelijk niet alleen maar groen… Er zit een subtiele gouden glitter in! Zelf hou ik meer van zilver, maar ik had niet verwacht dat de gouden kleur zo mooi tussen het groen zou passen!

 

Hier op mijn duim zie je de gouden glitters goed. Leuk effect!

 

Mijn eindoordeel? Yes yes yes! Doen! Ren naar de winkel! Ik hou van dit lakje. Mooie kleur, goede dekking, fijn kwastje, snelle droogtijd en leuke glittertjes. En natuurlijk is de prijs ook niet vervelend!

De Ultimate Nail Lacquers van Catrice zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor maar €2,99!

Heb jij al een Ultimate Nail Laquer van Catrice?

Xoxo Daphne
Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.