Drie budget mascara’s onder de loep by Amber

Drie budget mascara’s onder de loep by Amber

Hey allemaal!
Vandaag laat ik jullie 3 budget mascara’s zien! Misschien denken de meesten dat goedkope mascara troep is, maar vandaag zal ik laten bewijzen dat dat zeker niet zo hoeft te zijn! Ik laat jullie de mascara van MAX zien van de Action en die kost geloof ik 0,98. De Essence get BIG lashes 2,49. En de Essence no limits van 1,29.

Hier zie je de borsteltjes. Die van de Action lijkt me het fijnst, daarna die van de Essence Get BIG! Lashes en dan die van Essence no limits. Ik heb eigenlijk niet echt een idee waarom sommige me fijner lijken dan de anderen.

En hier heb ik alle 3 de mascara’s op en zo zie je dus dat een mooie mascara zeker niet duur hoeft te zijn! En eerlijk gezegd: ik vind de mascara van de Action het mooist! Voor 0,98 vind ik hem echt geweldig! De BIG! Lashes vind ik ook erg mooi. En de laatste, No limits vind ik ook heel mooi maar deze laat aan het topje van de wimpers wat kleine klontjes achter dus dat vind ik wel een beetje jammer, maar je kunt het natuurlijk weg halen, maar zo ziet het er dus uit als je er niks meer verder aan doet.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en laat in de reacties achter welke jij het mooiste vind en jij misschien wel zal gaan kopen.

Liefs Àmber

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.