Catrice Nailpolish : GlamoureX Factor by Miranda

Catrice Nailpolish : GlamoureX Factor by Miranda

024

 

Hey lieve allemaal!

Omdat ik de kast al vol nagellak heb en er al veel van heb weggeven probeer ik niet te vaak nieuwe potjes te kopen, maar wanneer ik er dan wel 1 koop weet ik wel wat ik kiezen moet! Ik besloot weer eens te kijken tussen de Catrice lakjes en vond deze highly beautiful lak! 

022

 

Het is een hele mooie , goudachtige , metallic lak. Ik kan de kleur niet goed omschrijven maar 1 ding is zeker ik kan mijn ogen er niet vanaf houden!

027

 

Hij is echt super shiny en opvallend, I love it! Deze lak kost 2,99 euro bij de Kruidvat.

Hebben jullie een favoriete shiny lak?

nieuweliefs

4 gedachten over “Catrice Nailpolish : GlamoureX Factor by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.