Nageltrends voor deze zomer by Miranda

Nageltrends voor deze zomer by Miranda

nailart

Hoi allemaal!

Met een vrolijk kleurtje   nagellak op je vinger- en teennagels zie je er meteen zomers uit. Maar wat zijn eigenlijk de trends voor komende zomer op nagelgebied? Kan roze nog? En in welke vorm moeten je nagels hebben? Met of zonder glitter? Wij vertellen het je!

Wit

Witte nagellak zag je ook vorig jaar al veel, maar deze zomer breekt het echt door. Het staat mooi bij gebruinde handen! Wit dekt misschien niet zo goed als je gewend bent van gekleurde lakjes, dus draag drie laagjes.

wittenagels

Nail art

Je kunt deze zomer echt niet meer om nail art heen. Stipjes, streepjes, vormpjes: alles kan en mag. Zoek op YouTube naar voorbeeldfilmpjes en ga lekker zelf aan de slag. Om het extra zomers te maken draag je nail art in lichtje kleurtjes, zoals lichtblauw en roze.

Felle kleurtjes

Oranje, felroze, koraal, zeegroen en knalblauw: je nagels mogen gezien worden deze zomer. Draag ze op je tenen en op je handen voor een vrolijke look. Ook deze trend staat het mooiste bij gebruinde handen. Je nagels hoeve niet per se lang te zijn voor deze trend: korte, rechte nagels zijn de trend.

French

De French Manicure kennen we natuurlijk allemaal. Deze zomer zien we daar een leuke variant op: de gekleurde French Manicure! Lak je nagels in een zachtroze tint en laat het randje eruit knallen met een mooie fluortint. Ook leuk: een omgekeerde Frenchie, waarbij je het ‘halve maantje’ aan de bovenkant van je nagels een afwijkende kleur geeft.

omgekeerd

Goud en metallics

Met een goudkleurige manicure steel je deze zomer de show. Niet alleen voor accessoires is goed een belangrijke trendkleur, ook op het gebied van nagellak is het niet meer weg te denken. Ook andere metallic kleuren doen het goed deze zomer. Bij de Bijenkorf FAKE Stockholm, met bijzondere metaaltintjes.

030

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.