Caviar nails by Anne

Caviar nails by Anne

Hoi allemaal!

Tijdens een bezoekje aan de Claire’s in Utrecht liep ik bij de nagellak afdeling tegen een potje ‘nail pearls’ aan, niets minder dan de kleine bolletjes waar je caviar nails mee kunt maken! Hoewel dit product al een tijdje op de markt is, had ik het nog niet uitgeprobeerd, maar omdat ik wel erg nieuwsgierig was geworden, rekende ik voor €6,95 een pakje zwarte parels af.

Thuisgekomen maakte ik meteen het pakje open en werd blij verrast door het trechtertje dat bij de nail pearls zit. Na het bekijken van enkele caviar-nail tutorials leek het me vreselijk om al die bolletjes weer terug in het potje te moeten doen zonder te knoeien en het trechtertje helpt hierbij.

Ik besloot de zwarte pearls op een zwarte kleur nagellak te strooien en om dit alleen op mijn ringvingers uit te proberen (ik was toch wel huiverig voor het resultaat eerlijk gezegd). Omdat de zwarte lak niet heel goed dekt, lakte ik eerst één laagje en begon ik toen die droog was meteen met mijn linker ringvinger. Alles stond open en klaar om te gaan. Ik lakte een tweede, wat dikker laagje, omdat ik bang was dat de bolletjes anders niet goed zouden blijven zitten en strooide recht uit het flesje de nail pearls op de natte nagellak.

Wat me opviel, was dat de pareltjes wat breder blijven plakken dan ik mooi vond, ook aan de zijkant over het einde van mijn nagels heen. Ik heb dus met een bokkepootje dat langs me lag voorzichtig wat bolletjes die teveel waren weggeveegd en heb daarna de rest van mijn nagels een tweede keer gelakt. De rechterhand werkte precies hetzelfde en ik besloot mijn andere nagels een matte topcoat te geven.

Toen alles helemaal droog was, was ik erg bang dat ik er per ongeluk bolletjes af zou stoten, maar dit valt me reuze mee. Het scheelt ook wel dat ik dezelfde kleur lak als parels heb gebruikt, wat mij het mooiste leek, maar waardoor je ook de ‘gaatjes’ niet zo goed ziet. Na twee dagen ziet het er nog leuk uit!

Ik vind caviar nails een leuke afwisseling met een normale nagellak. Het is wat meer werk dan een normaal lakje, maar dit is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Hebben jullie het concept “caviar nails” al uitgeprobeerd en wat vonden jullie ervan?

3 gedachten over “Caviar nails by Anne

  1. Giet je vanuit de trechter op je nagels? ik vind het er heel mooi uit zien. Waar kun je trouwens die matte topcoat halen?

    1. Ik giet het gewoon uit het potje eigenlijk, dan doe ik daarna de bolletjes die geknoeid zijn weer terug met het trechtertje.
      De matte topcoat komt van de hema, heel fijn want die laat de lak ook sneller drogen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.