Hot topic : Face tattoos!

Hot topic : Face tattoos!

Hey lieve iedereen!

Het is een trend! De face tattoos. Van eyeliner tattoos naar lipstick tattoos en gezichts tattoos! Zelf vind ik dit superleuk en heb pas geleden ontdekt dat ook de Claire’s deze producten begint te verkopen. Echter dan betaal je voor 1 tattoo wel 7 euro…Ik heb een goedkopere oplossing gevonden! Wie nieuwsgierig is moet zeker even verder lezen!

Een aantal maanden geleden ontdekte ik de website Lipstickers.

Dit is een website die allerlei gezichts tattoos verkoopt, en een erg uitgebreid assortiment heeft hierin!

Ook verkopen ze bijvoorbeeld oogschaduw pads met leuke prints , haarextensions, mooie panty’s en nagelstickers.

Ik laat jullie vandaag een hele mooie face tattoo zien, en de look die ik ermee gemaakt heb.

 

Het aanbrengen is vrij simpel, zoals met alle face tattoos. Je knipt het op maat en haalt de beschermfolie eraf, plakt het op je gezicht en dept met een natte doek tot het achterste papier loslaat.

Het ging echt heel makkelijk, het enige nadeel (dat mijn eigen schuld was) is dat ik achteraf gezien beter het zwarte randje om het oog ook had kunnen wegknippen, want het was een hele klus om die enigzins te camoufleren en ik vond het randje niet mooi.

 

Uiteindelijk heb ik er toch een leuke look mee kunnen maken en ik moet zeggen, ik ben groot fan! Je hoeft echt geen Lady Gaga aanhanger te zijn om dit leuk te vinden, of Kesha’s grootste fan! Dit is gewoon echt vet cool en gewaagd!

 

Ook de eyeliner tattoos heb ik al uitgeprobeerd en dat resultaat was ook erg gaaf!

 

Lipstickers.nl verkoopt nog veel meer leuke prints en modellen!

Ik heb het er beiden afgehaald door heel hard met een washandje en warm water en wat cleansing milk over de tattoo te wrijven, maar degenen die deze lichte vorm van marteling niet zien zitten (al ging het echt niet zo moeilijk hoor, met vijf minuten was het eraf), die kunnen bij bijvoorbeeld de Kruidvat een potje alcohol kopen dat geschikt is voor het schoonmaken van de huid. Dat zal de tattoo vrijwel meteen verwijderen.

 

Voor de lipstickers betaal je gemiddeld 2,75 euro , waar je elders als gauw 10 euro kwijt bent!
Voor de eyeliner tattoos betaal je ook gemiddeld 2,75 euro.
Voor een face tattoo zoals gezien hierboven, betaal je gemiddeld 3,25 euro.
Voor hele gave oogschaduw pads betaal je gemiddeld 5,95 euro.
Voor de nagelstickers betaal je gemiddeld 3,95 euro, en daarvoor heb je dan echt hele gave prints!

En zo heeft lipstickers.nl een heel scala aan goedkope mooie lichaamsversieringen!

Ik heb zelf ook een mooie verzameling van Lipstickers.nl waar ik erg blij mee ben!

 

Ik zou zeggen, heb je een keer zin in iets anders, iets aparts? Vergeet dan niet een kijkje te nemen op www.lipstickers.nl !

Hebben jullie al eens een face tattoo geprobeerd? 

 

Liefs,

Miranda

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.