Chilly intiem producten: voor het vrouwelijk welzijn!

Chilly intiem producten: voor het vrouwelijk welzijn!

DSC_0186

Hoi hoi allemaal!

Taboe daar doe ik niet aan! Dus ook de intieme hygiëne van ons vrouwen mag een onderdeel zijn op mijn blog. Zelf gebruik ik al een paar jaar deze variant van Chilly. Deze menthol variant heeft een verfrissende werking die rekening houdt met de zuurgraad van de vagina en de vrouwelijke geslachtsdelen weer lekker opfrist na bijvoorbeeld een hete zomerdag!

DSC_0181Naast deze gewone 250 ml editie is deze wasgel ook verkrijgbaar in een handige reis set met een flacon van 50 ml en een pakje verfrissingsdoekjes. (die tevens ook los te koop is)

De grote flessen bevatten een handige pompflacon waardoor je niet teveel van het product pakt en hygiënisch te werk kunt gaan. De gel zelf is groen en voelt meteen bij het wassen van de vagina met dit product heerlijk fris en koel aan door de verkoelende bestanddelen als menthol.

chilly

DSC_0182DSC_0187

 

De PH-waarde van deze wasemulsie is 5 en daaraan zie je al dat hij speciaal is ontwikkeld voor onze meest kwetsbare lichaamsgebieden. Alle Chilly producten zijn zowel hypoallergeen als gynaecologisch getest en dus veilig voor gebruik.

Chilly is naast deze variant nog verkrijgbaar in twee andere varianten : Chilly Protect en Chilly Delicate. Check ook de website om de rest van het assortiment te bekijken!

chil1 chil2

 

Chilly is verkrijgbaar in de meeste drogisterijen en de Kruidvat. Op de website kun je een gratis sample aanvragen. Klik hier om een gratis Chilly proefmonster aan te vragen!

WAREN JULLIE AL BEKEND MET CHILLY?

Liefs,

10308233_10203777800986510_5692839897766344209_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.