Cosmetica is nu ook te koop bij…de Lidl?

Cosmetica is nu ook te koop bij…de Lidl?

DSC_0191

 

Hoi allemaal!

Ik heb de laatste tijd een echte bosbessen-tic! Alleen de Jumbo bij ons verkoopt deze niet vers en daarvoor ging ik gisteren dus naar de Lidl. Vlak voor de kassa viel mijn oog op een cosmetica stand van het verzorgingsmerk Cien dat Lidl verkoopt. Dat had ik nog niet eerder gezien, make up van Cien! En gezien alle dingetjes maar 1,99 euro per stuk kosten nam ik er drie mee om te testen!

Alle producten hebben om te beginnen al een pluspuntje, ze zijn netjes gesealed met plastic dus er is geen kans dat er iemand anders aan het product gezeten heeft! Ik nam mee, een lichtroze oogschaduw, een waterproof mascara en een mooie hardroze lipstick.

DSC_0006

 

DSC_0010DSC_0014DSC_0021

 

Tijd om te testen! Ik wilde graag vanwege de knallende lip kleur een snelle en simpele look maken, gewoon een look waarmee je snel de deur uit kunt!

DSC_0027

Ik ben benieuwd!

De oogschaduw is wel okee. Niet super gepigmenteerd maar voldoende dekkend. Ik was al een poosje op zoek naar een kleur als deze. Voor twee euro heb ik geen klagen.

De waterproof mascara…nou hou maar op! Er zit te weinig product in en daarom kun je je wimpers met deze mascara ook niet lekker vol opmaken! Niet voor herhaling vatbaar als het aan mij ligt!

De lipstick heeft net als de lipsticks van Essence veel weg van een gepigmenteerde lip butter. Hij is heel erg zacht en lang niet zo gepigmenteerd als hij lijkt, wat ik zelf wel fijn vind!

DSC_0093

 

Als ik de kwaliteit van deze make up een cijfer geven moest kom ik niet verder dan de 6 die ik Essence meestal ook geef, maar het is goed genoeg voor een simpele dagelijkse look!

De Cien cosmetica stand staat in sommige Lidl filialen.

HOE LIJKT JULLIE DEZE MAKE UP?

Liefs,

10308233_10203777800986510_5692839897766344209_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.