De beste “Hello” covers van Adele.

De beste “Hello” covers van Adele.

adelecover

Hoi allemaal.

Het kan niet missen: Het bombardement waarmee het nummer van Adele is gecoverd is van onbegrijpelijke omvang. Uiteraard heb ik zo mijn favorieten. En zonder heel moeilijk te doen zet ik ze gewoon lekker onder elkaar en laat ik jullie genieten van al het moois. Ik zal er een stuk of 10 uitkiezen. Sit back and relax!

Wie is deze gek nu weer haha. Nee, nu gaan we serieus zijn! Dit ben ik. Ik zing graag kraakvalse a capella liedjes omdat het goedkoper is dan een therapeut. En nu verder met de prachtige Adele covers!

En zo ben ik er nog wel 50 tegengekomen die fantastisch waren. O, Adele…what did you do to us haha! Welke cover vindt jij het mooist?

DSC_0265

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.