Testing: Bites we Love! + WINACTIE

Testing: Bites we Love! + WINACTIE

DSC_0088

Hallo iedereen,

Hoe cool is dit! Bites we Love gaf mij de kans om eens een keer hun producten uit te proberen. Nou, dat wilde ik wel! Wat ik niest wist is dat er zo ontzettend veel keuze is. Uiteindelijk koos ik er vier en ik kan zeggen : Niks meer aan doen! Het is een lekkere snack en in de proporties waarin je ze krijgt ook erg verantwoord.

Wat zegt de site over de bites?

Populaire bites

Bites zijn tussendoortjes op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade. Iedere bite zit in een portieverpakking, van 40-50 gram. Handig dus. Energie voor onderweg of achter je bureau. We hebben inmiddels meer dan 50 verschillende bites. Keuze genoeg dus.

DSC_0081

Zoals jullie kunnen zien koos ik nummer 12, 14, 23 en 29. Ik hou van tropische mixen, caramel, banaan en koffie!

Het is heerlijk! Ja, ik zou elke week wel zo’n box willen om mee te nemen naar mijn werk. Jullie ook? Bites we Love stelt als winactie 1 doos naar keuze beschikbaar.

DSC_0084

Wat moet je doen om kans te maken?

Vier dingen, simple as can be! De links staan er al “voorgekauwd “.

Als laatste graag een comment met een geldig email adres. Ik ben zeer benieuwd wie de winnaar wordt. Zet er even bij dat je alle stappen ondernomen hebt. Ik houd dit nauwkeurig in de gaten dus wie jokt valt af. Succes!

0216

15 gedachten over “Testing: Bites we Love! + WINACTIE

 1. Mmm, lijkt me heerlijk.
  Ik doe graag mee en like beide Facebook pagina’s
  Ook ben ik geabonneerd op je You ube kanaal.

 2. Ik doe super graag mee 🙂 Sinds het nieuwe jaar ben ik vol op aan het sporten en gezonder aan het eten. Deze tussendoortjes kende ik nog niet, leuk dat er zoveel keus is. Ben er erg benieuwd naar.
  Ik voldoe aan alle voorwaarden van de winactie

 3. Deze heerlijke ‘Bites we Love-snackdoos’
  is voor mij als liefhebber van fruit en noten echt een schot in de roos.
  Dan weet ik zeker dat ik de heerlijkste tussendoortjes voor het gezin op tafel zet
  en beleven wij veel eet- en snoeppret.

 4. Doe graag mee. Al veel goede dingen gehoord over deze producten dus wil ze ook wel graag testen ! Ik volg allebei de facebook pagina’s en ben geabonneerd op je youtube kanaal

 5. Genieten van een snackje die ook nog eens gezond is! Beter kan het niet.
  Toutube kanaal geabonneerd en Facebook sites gevolgd.

 6. Gevaarlijk lekker! Maar het leven moet je ook af en toe moeten genieten. Ik doe graag mee. Ik heb alle stappen gedaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.